S24 Ultra hala alınır mı?

Bütçe
55000

Blue0Beret

Decapat
Daha fazla  
iPhone 11 kullanıyorum, S24 Ultra'ya geçmek istiyorum. Fakat aklımda 1-2 soru var, özellikle kullananlar yardımcı olursa sevinirim.

1- Ben telefonu uzun vade yani ortalama 5 yıl kullanan birisiyim. Fotoğraf, video neredeyse hiç çekmem. 256 GB almayı düşünüyorum. 256 GB yeterli olur mu?
2- Telefonu normal şekilde kullanacağım yani sosyal medya + ara sıra oyun ve film vb. izlemek için telefonun batarya performansı yeterli olur mu?

iPhone 11 kullanıyorum, S24 Ultra'ya geçmek istiyorum. Fakat aklımda 1-2 soru var, özellikle kullananlar yardımcı olursa sevinirim.

1- ben telefonu uzun vade yani ortalama 5 yıl kullanan birisiyim. Fotoğraf, video neredeyse hiç çekmem. 256 GB almayı düşünüyorum. 256 GB yeterli olur mu?
2- telefonu normal şekilde kullanacağım yani sosyal medya + ara sıra oyun ve film vb. izlemek için telefonun batarya performansı yeterli olur mu?

Eşimde 23 Ultra var yurt dışından almıştım 8/256 GB 4 yıldır kullanıyor memnun o da aktif telefonu kullanıyor şarj 1 gün götürüyor onu rahat bir şekilde kamera vs iPhone göre bence daha güzel cekiyor ekran kaliteside bayağı iyi.

Ayrıca S254 varken Ultra mantıksız olur.

Ben hiç denk gelmedim 7/24 forumda konu okurum.

En basiti buradakiler var.

Ayrıca S254 varken Ultra mantıksız olur.
Yok s25+ almak istemiyorum almışken ultra model almak istiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı