Merhaba, 2 aydır mükemmel sistemde ekran kartı eksik. Bütçem 13-14 bin. İstediğim kart 3080 ama bakıyorum düşmüyor fiyatları. Bu yüzden düşük fiyatlı performans verecek en uygun kart 3060 Ti, o da 10,000 civarı... 6700XT de ona yakın. Paylaşacağım kartlardan birini almayı düşünüyorum. En iyisini alamıyorsam diğerlerine de para vermek istemiyorum. Hangisini önerirsiniz? Teşekkürler.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
XFX Radeon RX 6600 XT Speedster QICK 308 RX-66XT8LBDQ 128 Bit GDDR6 8GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Bence sistemine en uygunu en iyisi hangisiyse onu almalısın cuma günleri İncehesap sitesinin indirimleri gece 22.00'dan sonra veya güvenmiyorsan Vatan Bilgisayar'ın bazen yakalayabilirsen ekran kartlarında ve PC parçalarında %10 veya %15 indirimleri oluyor onu bekle ama 3080 alma imkanın varken paranı çöpe atmak gibi bir şey oluyor 6600 ile veya 3060 Ti düşünmekle.