Çok bir şey kalmadı 28 e beklerim de.. O kartlarda da fiyat artıyor. NVIDIA alamıyorsam amd ye para vermek istemiyorum. Beni belli bir süre oyunlarda idare etsin, daha sonra güzel bir kartı bulurum belki28 ekim indirimlerini bekleyin belki düşer RTX 3080. Yerinizde olsam fiyatına bakmadım ama RX 6700 ve ya 6800 alırdım param cebime kalırdı.
Bu arada, sağlıklı nice senelere.. @0tacÇok bir şey kalmadı 28 e beklerim de.. O kartlarda da fiyat artıyor. NVIDIA alamıyorsam amd ye para vermek istemiyorum. Beni belli bir süre oyunlarda idare etsin, daha sonra güzel bir kartı bulurum belki
Çok teşekkürler, o zaman şimdiki oyunaları büyük ihtimal RX 6700 rahat oynatır eğer ileride ekran kartı alacaksanız alabilirsiniz. RX6600 XT bence almayın RX6600 ile az farkları var ve pahalı. İsterseniz Akakçe üzerinden RTX 3080 modellerini takibe alın fiyatı düşünce alırsınız bildirimler hızlı geliyor.Çok bir şey kalmadı 28 e beklerim de.. O kartlarda da fiyat artıyor. NVIDIA alamıyorsam amd ye para vermek istemiyorum. Beni belli bir süre oyunlarda idare etsin, daha sonra güzel bir kartı bulurum belki
Bu arada, sağlıklı nice senelere.. @0tac
3080 i 1 aydan fazladır takip ediyorum hocam umarım denk gelir bu ayın sonuna kadarÇok teşekkürler, o zaman şimdiki oyunaları büyük ihtimal RX 6700 rahat oynatır eğer ileride ekran kartı alacaksanız alabilirsiniz. RX6600 XT bence almayın RX6600 ile az farkları var ve pahalı. İsterseniz Akakçe üzerinden RTX 3080 modellerini takibe alın fiyatı düşünce alırsınız bildirimler hızlı geliyor.
@Slippin Jimmy0 hocam 3080 alamazsam aklımda ki kart 6800xt. Hangi Marka modeli önerirsiniz?@Tab RX 6800 şu an bedava niyetine satılıyor. 12400F 1080P'de ufak kayıplarla baş edebilir 6800'e. Bu bütçe de en mantıklısı bu kart olur. Başka bir modele bakmana dahi gerek yok.
![]()
XFX Speedster SWFT 319 AMD Radeon RX 6800 Core RX-68XLAQFD9 16GB GDDR6 256Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
6800xt de darboğaz olur diyenler var. Monitör 1080p@Tab Bu model alınır.
![]()
XFX Speedster MERC 319 AMD Radeon RX 6800 XT Core RX-68XTALFD9 16GB GDDR6 256Bit DX12 Gaming Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Hafifte olsa gerek yok hocam. 3080 i bekleyecem 28 ekim indirimi ile düşmezse o zaman ne yaparım bilmiyorum@Tab Hafif darboğaz yaşarsın 1080P'de, ama kullanım da problem teşkil etmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.