Hocam herkes yapar diyor yoksa 1 dk durmam alırım. Ama daha 1 haftalık monitör de kullanamazsam ne anlamı kalır14K'ya 3090 gücünde hatta daha güçlü olan 6900 XT varken daha düşük modellere bakmakta mantık göremiyorum. Darboğaz yapsa bile değer. Fazla yapmaz zaten.
Yaparsa yapsın hocam, monitörü ileride yükseltirsiniz. Yükseltene kadar da çok rahat götürür sizi. 6600 XT almaktan iyidir.Hocam herkes yapar diyor yoksa 1 dk durmam alırım. Ama daha 1 haftalık monitör de kullanamazsam ne anlamı kalır
Hocam, konuyu açan kişinin birden fazla üyeliği var ve bir süredir kararsızlığına cevap alabilmek için konular açıyor. Buna benzer muhabbetler daha öncesinde de çevrildi.14K'ya 3090 gücünde hatta daha güçlü olan 6900 XT varken daha düşük modellere bakmakta mantık göremiyorum. Darboğaz yapsa bile değer. Fazla yapmaz zaten.
Kafanıza göre konuları toplamışsınız. Allah yardım etsinHocam, konuyu açan kişinin birden fazla üyeliği var ve bir süredir kararsızlığına cevap alabilmek için konular açıyor. Buna benzer muhabbetler daha öncesinde de çevrildi.
12,000 TL'ye RTX 3060 alınır mı?
Merhaba, sistem komple hazır. Bir tek ekran kartı eksik. Bütçem max 12,000.. Aklımda ve gönlümde 3080 vardı ama o da düşecek gibi değil. 3060 ın iki modeli var. Bunlardan birini yada hangisini alırsam her oyunu ultra oynarım. Ne önerirsiniz? Amd istemiyorum. Teşekkürler...www.technopat.net RTX 3060 vs RTX 3070
VRAM avantajı ile fiyat farkını düşününce 2 3 yıl sonrasını da hesaba katarsanız tercihiniz hangisi olur hocam? 12GB VRAM dolduracak kadar ayar yükseltseniz 3060 zaten hakkından gelemez. 3070 bile gelemez zaten.www.technopat.net 22000 TL bilgisayar toplama
Merhaba, topladığım bu sistem hakkında fikrinizi söyler misiniz? Anakart yetersiz olabilir mi? Ekran kartı için farklı öneriniz var mıdır? Teşekkürler… -i512400F -MSI Pro B660M-B -Corsair RGB Pro 3200 MHz 2x8 -Samsung 980 Mz 500GB M.2 -Kasa *********** -Cool Master 650W +80 Gold- -RTX 3060 V2 OCwww.technopat.net
Foruma katılım tarihlerinden ve 32 yaş benzerliğinden ekstra şekilde de yakalayabilirsiniz.
Hatta şurada da sorumu tekrar yönelttim ama cevap alamadım.
6600 vs 6600 XT
Uzun zamandır takip ediyorum hocam ama AMD kartları hariç bu seviyelere NVIDIA gelmiyor. Çünkü AMD fazla satmayan bir kart NVIDIA ekran kartlarına göre o yüzden bu kadar ucuz ama bence NVIDIA alın geçin.www.technopat.net
Yapmasın hocam, ona yakın bir şeyler de vardır mutlaka. Sırf güçlü diye sisteme uymayan kartı almak ne kadar doğruYaparsa yapsın hocam, monitörü ileride yükseltirsiniz. Yükseltene kadar da çok rahat götürür sizi. 6600 XT almaktan iyidir.
3060 ın herhangi bir markasını önerir misinizÖyle diyorsanız bari düzgün bi ekran kartı alın 2060 veya 3060
12 bine çıkabilirsen aorus master var görüntü ve soğutma olarak güzeldirKafanıza göre konuları toplamışsınız. Allah yardım etsin
Yapmasın hocam, ona yakın bir şeyler de vardır mutlaka. Sırf güçlü diye sisteme uymayan kartı almak ne kadar doğru
3060 ın herhangi bir markasını önerir misiniz
12 hazır ama 3060 galaxın 7800 e varken 5 bin fazladan verilir mi12 bine çıkabilirsen aorus master var görüntü ve soğutma olarak güzeldir
Eliteymiş linki bırakıyorum Gigabyte GeForce RTX 3060 Aorus Elite 12G 12GB GDDR6 192 Bit LHR Ekran Kartı
Size kalmış. Görüntü olarak mükemmel bir kart kalite olarak da iyi bir kart.12 hazır ama 3060 galaxın 7800 e varken 5 bin fazladan verilir mi
12 hazır ama 3060 Galax'ın 7800'e varken 5 bin fazladan verilir mi?
Bir şey hakkında yalnızca konuşmak için konuşanlardan olmayın! 1 haftalık monitör olduğunu yazdım. Belki 2 sene sonra değişirim, o vakte kadar neden böyle bir kart kullanayım?Şu düşünceyi anlamadım monitör darboğazı için 6700XT almak?
6900 alıp monitörü güncellediğinizde kalkan darboğazla alacağınız performanstan vazgeçmek nasıl bir düşünce tarzı.
Bazen gerçekten inanılmaz cevaplar alıyoruz.