Çözüldü 6600 XT sistemde The Last of Us oynarken ekran pikselleşiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SHOCKBLADE

Decapat
Daha fazla  
Merhaba
R5 5600G-RX 6600 XT bir sisteme sahibim. The Last of Us oynarken karakterin saclari pikselleniyor keskinlestirme acik değilmiş gibi ve grafigi bozuyor. FSR'yi acinca oluyor normalde ama yuksek ya da Ultra ayarlara cekmeme ragmen değişmiyor.

Çözüm
Merhaba
R5 5600G-RX 6600 XT bir sisteme sahibim. The Last of Us oynarken karakterin saclari pikselleniyor keskinlestirme acik değilmiş gibi ve grafigi bozuyor. FSR'yi acinca oluyor normalde ama yuksek ya da Ultra ayarlara cekmeme ragmen değişmiyor.
FSR ve kötü optimizasyon çok normal.
Ayrıca :
1681581165700.png

Görüntü kısmına gir ayarları böyle yap değilse. Ben neden oyun piksel diyordum, oyun sorunlu sanıyorken bunları oyun otomatik olarak 10 10 10 10 yapmıştı.
Merhaba
FSR ve kötü optimizasyon çok normal.
Ayrıca :
1681581165700.png

Görüntü kısmına gir ayarları böyle yap değilse. Ben neden oyun piksel diyordum, oyun sorunlu sanıyorken bunları oyun otomatik olarak 10 10 10 10 yapmıştı.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı