Çözüldü The Last of Us 2 oynarken ekran karıncalanması

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mehmet1 23

Centipat
Daha fazla  
Merhaba TLOU 2 oynuyorum 3050 Ti 16 GB RAM bir laptoptan fakat sadece oyunu oynarken ekranda hafif hafif karıncalanma gibi kare kare şeyler çıkıyor. Fotoğrafta da az çok belli. Oyundan mı kaynaklıdır benden kaynaklıysa nasıl çözebelirim?

Merhaba TLOU 2 oynuyorum 3050 Ti 16 GB RAM bir laptoptan fakat sadece oyunu oynarken ekranda hafif hafif karıncalanma gibi kare kare şeyler çıkıyor. Fotoğrafta da az çok belli. Oyundan mı kaynaklıdır benden kaynaklıysa nasıl çözebelirim?

DLSS'ya da FSR'dan olabilir. Ayrıca ekran kartınızı güncelleyin.

Oyun ayarlarında film greni seçeneğini kapatırsanız düzelir büyük ihtimal.

Hocam oyundan kaynaklı bugün bende oynarken aynı sorunla karşılaştım film grenini kapatınca azalıyor ama yok olmuyor eğer dlss performans modunda ise kapatın ben öyle çözdüm.

Cevap veren herkese teşekkürler. sonunda film greni kapatınca çözdüm. bir de Assassin's Creed Shadows oynarken de sanki bulanık gibiydi onda da farklı bir ayar var mıdır?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı