6600 XT vs PlayStation 5

kaganaltug

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
PlayStation 5 veya 6600XT AMD 5500 arasındaki seçiminiz ne olurdu? Fiyat olarak yakın oldukları için soruyorum. Not: Güzel bir laptop var elimde. Oyunlar için sadece abonelik alabilirim. İngilizcem çok iyi değil. Bilgisayarı yakın zamanda yükselttiğim için konsola daha sıcak bakıyorum ama bilgisayara yama kurabilmek ve Torrent indirebilmek artısı 🤭 şimdiki bilgisayarım: i5-3537u, 8 GB RAM, 500 GB SSD, GT-710M.

Hiçbiri bu.

Hiçbiri bu.
Hem daha ucuz ps5 den

PlayStation 5 veya 6600XT AMD 5500 arasındaki seçiminiz ne olurdu? Fiyat olarak yakın oldukları için soruyorum. Not: Güzel bir laptop var elimde. Oyunlar için sadece abonelik alabilirim. İngilizcem çok iyi değil. Bilgisayarı yakın zamanda yükselttiğim için konsola daha sıcak bakıyorum ama bilgisayara yama kurabilmek ve Torrent indirebilmek artısı 🤭 şimdiki bilgisayarım: i5-3537u, 8 GB RAM, 500 GB SSD, GT-710M.
Bilgisayar toplamak kesinlikle daha mantıklı. Playstation 5'e bu ülkede o kadar para verilmez.

Hocam peki 13K civarına önerir misiniz? Kalana ekipman alırım :D @NNUE

Hocam PS5 de 12K ya alırım alırsam.

12k ya ps5 imkansız gibi. Aslında 14500 TL fiyata harika bir f/p sistem var ama bütçenizi artıramıyorsanız attığım sistem de iyidir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı