6600XT için Radeon Software ayarları nasıl olmalı?

Bütçe
amd

Martian95

Megapat
Daha fazla  
İnternete zaman ayırarak Radeon Software programını biraz araştırmak istedim, AMD Virtual Super Resolution diye bir şey gördüm, anladığım kadarıyla 1920x1080 monitörümde bu ayarı açarsam softwaredan, 4K çözünürlük veriyor. Doğru mudur? Bir de rica etsem Radeon Software'de oyun için şu ayarları yaparsan FPS artışı olur dediğiniz bir ayar var mıdır?

Sende bu ayarlarlar tutmazsa, VRAM frekansını ufak ufak azaltırsın belki seninki daha iyidir daha yüksek çip frekanslarına çıkar. Bir göz at.

Sende bu ayarlarlar tutmazsa, VRAM frekansını ufak ufak azaltırsın belki seninki daha iyidir daha yüksek çip frekanslarına çıkar. Bir göz at.

Kartımı yeni aldım, bu tip ayarlarla şu an uğraşmak istemiyorum çünkü kasam açık şekilde 70 dereceleri görüyorum. Kapatınca 97 oluyor, sıvı soğutma alacağım fakat benim demek istediğim NVIDIA Denetim Masası gibi ayarlar burada nelerdir ona göre Radeon'dan yapayım demek istemiştim. Ama yine de yukarıdaki bilgilendirme için teşekkür ederim.

Kartımı yeni aldım, bu tip ayarlarla şu an uğraşmak istemiyorum çünkü kasam açık şekilde 70 dereceleri görüyorum. Kapatınca 97 oluyor, sıvı soğutma alacağım fakat benim demek istediğim NVIDIA Denetim Masası gibi ayarlar burada nelerdir ona göre Radeon'dan yapayım demek istemiştim. Ama yine de yukarıdaki bilgilendirme için teşekkür ederim.

O ayarları sen kurcala, deneyimle sayısız ayar ve seçenek var içeride. Türkçe dil desteği de mevcut. Bir şeyleri bozarsan fabrika ayarlarına geri döndürürsün merak etme. Yalnız o sıcaklıklar neymiş öyle kasanın modeli nedir?

Şu konudaki mesajlara da bakarsın.

O ayarları sen kurcala, deneyimle sayısız ayar ve seçenek var içeride. Türkçe dil desteği de mevcut. Bir şeyleri bozarsan fabrika ayarlarına geri döndürürsün merak etme. Yalnız o sıcaklıklar neymiş öyle kasanın modeli nedir?

Şu konudaki mesajlara da bakarsın.

Thermaltake Versa N21 600W 80+ Led Fan USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa kasa bu, eski bir kasa maalesef, yeni bir kasa alacağım. Şu ayarları yaparsan oynadığın oyunda Ultra da 90 alıyorsan 120 FPS alırsın gibi ayarlar mı var hocam?

Thermaltake Versa N21 600W 80+ Led Fan USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa kasa bu, eski bir kasa maalesef, yeni bir kasa alacağım. Şu ayarları yaparsan oynadığın oyunda Ultra da 90 alıyorsan 120 FPS alırsın gibi ayarlar mı var hocam?

Öyle bir durum söz konusu değil. 6600 XT bu, işlemcin güzel besleyebiliyorsa güzel FPS çizer daha fazla artırmak için overclock yaparsın. Hem NVIDIA'da da o ayarlar mevcut değil sen bakma Youtube sayısız yalan video dolu.

Sen tüm donanımlarını yazarsan bakarız ne yapılabileceğine.

Öyle bir durum söz konusu değil. 6600 XT bu, işlemcin güzel besleyebiliyorsa güzel FPS çizer daha fazla artırmak için overclock yaparsın. Hem NVIDIA'da da o ayarlar mevcut değil sen bakma YouTube sayısız yalan video dolu.

Sen tüm donanımlarını yazarsan bakarız ne yapılabileceğine.

İşlemcimi geçen sene bu zamanlar almıştım 1 sene olacak neredeyse

Ryzen 5 5600X
RX 6600XT.
16 GB RAM Corsair.
MSI Tomahawk B550.

@Martian95 Smart Access Memory açtın mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Tam olarak şu an onu görüp size yazacaktım. Bende orası açılmıyor açma seçeneği yok hocam anlayamadım. Tabii araştırmadım henüz.

BIOS'u güncel değilse güncellesin ama. Sonra tuhaf bir yeşil ekran görüyor insan. 😅

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı