6600XT sistemle yayın yapılır mı?

Kim diyor hocam? Ben kullanıyorum bu işlemciyi ateş ediyor işlemci millet video çekmek için çekiyor.
Cache düşük diye laf ediyorlar 3600 de 32 MB var 5500 de 16 MB ama 5500 önde yeni nesil ve üstüne daha uygun fiyatta. Adam bir yerden kısıcak yani normal ama bunun nesi zarar anlamadım.
Paramıza göre alıyoruz o zaman herkes 5950X alsın yani en iyisi o

İyi değil neye göre iyi değilmiş?

Dur yavaş sakin ol tamam alacağım bunu bende 🤣😅🤣

Adı neymiş bu kanalın efendim?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dur yavaş sakin ol tamam alacağım bunu bende 🤣😅🤣

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son videolarında bu işlemci ile sistem toplayan kişi bu kaldı ki bende o sistemi aldım.
Anakart ve RAM güncellemesi yaparak.

Acayip olaylar da var misal donanım haber de adam konu açmış Ryzen 5000 serisi diye.
Bütün modelleri koymuş bir tek 5500 yok sormuş adamın biri 5500 neden yok diye yok o sahte 5000 serisiymiş sahte zen 3 müş? Nasıl oluyor o diyor adam içinde grafik çipi çıkartılmış aslında zen3 değilmiş zen 2.5 falan mış ya gerçekten acayip saçma bilgiler var ortada. Sonra çok detaylı bilmeyen bir arkadaş bunları okuyup belki alacağı üründen saçma sapan bilgiler sebebi ile vazgeçiyor.

Sakinim ben 😁 tık toplamak için YouTube'da boş yapan kanallardan bıktım yani. Eğer tahmin ettiğim kişiyse daha sonra da başka bir video da neden 5500 kullandım diye videosu da var.

olmayan beynim yanmak üzere 🤣🥺🤯😭

Son videolarında bu işlemci ile sistem toplayan kişi bu kaldı ki bende o sistemi aldım.
Anakart ve RAM güncellemesi yaparak.

Orada lafı 4100 ve 4500'e vuruyor e tamam haklı bayağı kırpılmış orada 5500 kısmında zaten 5600'ün altında olacağı aşikar. 3600'den de önde fark az da olsa çok da olsa önde önbellek ihtiyacı olan oyunlar diyor. Kardeşim her şey bitti bir de önbellek isteyen oyunlar diye mi kategori yapacağız? Geçiyor testlerde her yerde 3600'den önde daha neyini tartışıyorlar anlamıyorum. Ayrıca fiyat 3600 1800TL falan olsa eyvallah derdim aynı para hatta birçok yer daha pahalıya satıyor.

@Mustafa202 dostum git ve sistemi al hayırlı olsun çok kafanı da yorma contaları yakarsın
Aynı sistemi ben de kullanıyorum diyorum sadece ekran kartım 6650XT tüm oyunları 100+ FPS de oynatıyor AAA oyunları ise 70 90 arasında.

Daha sonra da bunu yayınlıyor önce sıcak bakmıyorum diyor 5000 serisinin gücünü göstermiyor diyor falan filan sonra kullanıyor. Sonra ben çöp demedim diyor.

Peki merak ediyorum 5500'den ne bekliyordu 5600'den 5FPS fark mı olmasını? Yani o zaman adam niye 5500'ü yapsın? Millet işlemci alsın parası yetmeyene yeni teknoloji işlemci vereyim diye AMD yapmış bunlar videoda tasvip etmiyormuş şöyle bulmuş böyle bulmuş. Neyse.

@Mustafa202 hocam sana hayırlı olsun boş ver böyle şeyleri kim işine o an ne geliyorsa onu yapıyor sonra başka bir video da başka şeyler diyor. Ağzı olan konuşuyor.

Sen bizzat ürünü kullananları dinle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı