6650 XT model seçimi

Bütçe
7000
Teşekkür ederim. Çok sevindim. Önerdiğiniz modeller var mı bu fiyat bandında?

XFX iyidir.

XFX iyidir.

Teşekkürler.

@Lory7 ile aynı kartı önerdik zaten. 3 fanlı, kısmen uzun bir yapıda. Kasanızın ekran kartı desteğine göre tercih edebilirsiniz.

Teşekkürler. Kasam Zalman S3 tg. Şöyle bir açıklama buldum "330 Mm'lik VGA alanı sayesinde üst seviye ekran kartlarını bile kasanıza kolaylıkla takabilir ve soğutabilirsiniz. 156 mm yüksekliğe kadar işlemci soğutucusu desteği de sunan geniş kullanım alanı içerisinde bileşenleriniz rahat nefes alır, sıkışıklıktan doğan gereksiz sıcaklıklarla karşı karşıya kalmazsınız. Montaj sırasında eziyetli değil keyifli dakikalar geçirirsiniz." galiba bu ekran kartı da 304 mm doğru mudur?

Teşekkürler. Kasam Zalman S3 tg. Şöyle bir açıklama buldum "330 Mm'lik VGA alanı sayesinde üst seviye ekran kartlarını bile kasanıza kolaylıkla takabilir ve soğutabilirsiniz. 156 mm yüksekliğe kadar işlemci soğutucusu desteği de sunan geniş kullanım alanı içerisinde bileşenleriniz rahat nefes alır, sıkışıklıktan doğan gereksiz sıcaklıklarla karşı karşıya kalmazsınız. Montaj sırasında eziyetli değil keyifli dakikalar geçirirsiniz." galiba bu ekran kartı da 304 mm doğru mudur?
Doğrudur. Kasanız için uyumlu.

XFX'in sitesinde 650W öneriyor ancak sıkıntı olmaz herhalde.
Teşekkür ederim yardımınız için.
O önerilen PSU değerlerine bakmayın siz. Önceki mesajımda da kartın oyunda çektiği gücü gösteren bir videoyu sundum. İyi kullanımlar dilerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı