FSP Hydro 500W.
Yeter içinizde şüphe kalmasın isterseniz Amazon'dan alın %100 iade alıyolar sorgulamadan.
FSP Hydro 500W.
Üniteniz belirli bir standarda sahip. Güç bakımından sorun yaşanmaz. RX 6700 alabilirsiniz.FSP Hydro 500W.
Yeter içinizde şüphe kalmasın isterseniz Amazon'dan alın %100 iade alıyolar sorgulamadan.
Üniteniz belirli bir standarda sahip. Güç bakımından sorun yaşanmaz. RX 6700 alabilirsiniz.
Teşekkür ederim. Çok sevindim. Önerdiğiniz modeller var mı bu fiyat bandında?
@Lory7 ile aynı kartı önerdik zaten. 3 fanlı, kısmen uzun bir yapıda. Kasanızın ekran kartı desteğine göre tercih edebilirsiniz.Teşekkür ederim. Çok sevindim. Önerdiğiniz modeller var mı bu fiyat bandında?
XFX iyidir.
![]()
XFX RX 6700 Speedster Swft 309 Core RX-67XLKWFDV 160 Bit GDDR6 10 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XFX RX 6700 Speedster Swft 309 Core RX-67XLKWFDV 160 Bit GDDR6 10 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! XFX RX 6700 Speedster Swft 309 Core RX-67XLKWFDV 160 Bit GDDR6 10 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 9.636,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
@Lory7 ile aynı kartı önerdik zaten. 3 fanlı, kısmen uzun bir yapıda. Kasanızın ekran kartı desteğine göre tercih edebilirsiniz.
Doğrudur. Kasanız için uyumlu.Teşekkürler. Kasam Zalman S3 tg. Şöyle bir açıklama buldum "330 Mm'lik VGA alanı sayesinde üst seviye ekran kartlarını bile kasanıza kolaylıkla takabilir ve soğutabilirsiniz. 156 mm yüksekliğe kadar işlemci soğutucusu desteği de sunan geniş kullanım alanı içerisinde bileşenleriniz rahat nefes alır, sıkışıklıktan doğan gereksiz sıcaklıklarla karşı karşıya kalmazsınız. Montaj sırasında eziyetli değil keyifli dakikalar geçirirsiniz." galiba bu ekran kartı da 304 mm doğru mudur?
Doğrudur. Kasanız için uyumlu.
O önerilen PSU değerlerine bakmayın siz. Önceki mesajımda da kartın oyunda çektiği gücü gösteren bir videoyu sundum. İyi kullanımlar dilerim.XFX'in sitesinde 650W öneriyor ancak sıkıntı olmaz herhalde.
Teşekkür ederim yardımınız için.
O önerilen PSU değerlerine bakmayın siz. Önceki mesajımda da kartın oyunda çektiği gücü gösteren bir videoyu sundum. İyi kullanımlar dilerim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.