Anakart marka model sitesinde , ram frekans aralığı en düşük en yüksek yazar ve kaç gb destekledigi yazar maximum benim leptop 32 gb destekliyo , ama ben 4+4 toplam 8 GB taktim leptop DDR3 aynı marka aynı MHz aynı frekans
Anakart marka model sitesinde , ram frekans aralığı en düşük en yüksek yazar ve kaç gb destekledigi yazar maximum benim leptop 32 gb destekliyo , ama ben 4+4 toplam 8 GB taktim leptop DDR3 aynı marka aynı MHz aynı frekans
bende benzer bir sıkıntı yaşıyorum benim anakartımda 4 slot var şu anda 1+1 gb 2 tane x marka ram var acaba ben buna 2+2 gb 2 tane y marka ram ekleyebilir miyim (mhz leri aynı hepsi ddr2) eğer ekleyebilirsem 2+2 yi verimli kullanabilir miyim ya da 1+1 2+2 nin verimini düşürür mü (saçma sorular sorduysam özür dilerim)
Size tavsiyem anakrtınız eğer 2 biosu desteklemiyorsa yapmayın. Çünkü ram frekans bozuklukları msdos üzerinde ani değişiklikler yapar. Bu anakrtınız ölmesine neden olabilir.
Kingston ValueRam 4GB 1333MHz DDR3 Ram (KVR1333D3N9/4G) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Size tavsiyem anakrtınız eğer 2 biosu desteklemiyorsa yapmayın. Çünkü ram frekans bozuklukları msdos üzerinde ani değişiklikler yapar. Bu anakrtınız ölmesine neden olabilir.