67-68 bin TL'ye laptop önerisi

Bütçe
55.000-67.000

xMichu

Decapat
Daha fazla  
Merhaba oyun ve render işlemleri için bir laptop arıyorum bütçem 67-68 bine kadar çıkar.
Ekran kart = RTX 4070 ve yakın seviyeli ekran kartları,
İşlemci = çoğu modelde yüksek oluyor Ryzen ve Intel fark etmez,
Ekran = 17inch olursa iyi olur FHD veya QHD pek fark etmez ancak ekran 240Hz ve üstü olursa sevinirim.
Ek not = GameGaraj ve Erazer gibi modelleri önermemenizi rica ediyorum.

Merhaba oyun ve render işlemleri için bir laptop arıyorum bütçem 67-68 bine kadar çıkar.
Ekran kart = RTX 4070 ve yakın seviyeli ekran kartları,
İşlemci = çoğu modelde yüksek oluyor Ryzen ve Intel fark etmez,
Ekran = 17inch olursa iyi olur FHD veya QHD pek fark etmez ancak ekran 240Hz ve üstü olursa sevinirim.
Ek not = GameGaraj ve Erazer gibi modelleri önermemenizi rica ediyorum.

GameGAraj ve Erazer ile ne sorununuz var? Adamlar en ucuza en iyi performansı sunuyor, Monster, Casper gibi yerli marka ayağı olmuyot.

Bu yeni cikan TUF F16 serileri nasıl acaba 5060 ve 5050'li modelli olanlar Intel islemcili.

Pek bir sıkıntıları yok özellikle TUF serisi laptoplar sağlam olur tabii ki yeni bir serinin uzun kullanım performansını bilemem ancak çok serin çalışmadıklarını biliyorum.

GameGaraj istenmiyorsa en mantıklı seçenek o Omen cihaz zaten, isteklerinizi de rahatlıkla karşılar. Attığınız Omen cihazı alabilirsiniz.

Pek bir sıkıntıları yok özellikle TUF serisi laptoplar sağlam olur tabii ki yeni bir serinin uzun kullanım performansını bilemem ancak çok serin çalışmadıklarını biliyorum.

Bir önceki serideki A15'ler gibi bu seridemi sıcak çalışıyor ASUS ders almıştır diye düşündüm ama sanırım yine aynı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı