Anime nereden izlenir?

Anizum, Openanime ve TRanimeizle. Openanime yeni bir site fakat Anime'nin görsel rengini, grafiklerini ve renk tonunu kendin istediğin gibi ayarlayabiliyorsun. Anizum da 4K deneyim sunuyor diye biliyorum zaten site bu yönünden ünlü. Tranimeizle genelde bölümleri aksatmıyorlar diye verdim.
Animecix'de var fakat şu aralar bazı animelerde çeviriler geç gelmeye başladı. Hani canını sıkar belki diye vermedim ama yapılan çeviriler güzel istersen gene bak.
 
Ayrıca blu ray cihazı deneyimimi geliştirmek için almaya değer mi?
Blu ray cihazı derken okuyucusu anlamında mı söylüyorsun?

Anizumdan izlemeliyim sanırım, oldukça kafam karıştı herkes farklı bir şey söylüyor.
Ben Anizum'a para vermeyi pek mantıklı bulmuyorum onun yerine kendi bilgisayarımda 4k izlerim daha mantıklı geliyor bence sen de öyle yap Anime4k iyi bence.
 
Blu-ray cihazı derken okuyucusu anlamında mı söylüyorsun?

Ben Anizum'a para vermeyi pek mantıklı bulmuyorum onun yerine kendi bilgisayarımda 4K izlerim daha mantıklı geliyor bence sen de öyle yap anime4k iyi bence.

Hocam temelde topaz+ After Effects'de CC koyuyorlar bununla uğraşmaya değmez bence.
 
Hocam temelde topaz+ After Effects'de CC koyuyorlar bununla uğraşmaya değmez bence.
Biraz baktım kütüphane çok kısıtlı benim açımdan hiç mantıklı değil. Belki yeni başlayanlar için mantıklı olabilir ama her anime yok bu yüzden bilemiyorum. Anime izlemeye ilk kez başlasam önermezdim ama gene de. Ayrıca Anime4k ayarlaması çok kolay ve topaz gibi render almana da gerek yok. Uğraşacak bir şey yok yani.
 
Biraz baktım kütüphane çok kısıtlı benim açımdan hiç mantıklı değil. Belki yeni başlayanlar için mantıklı olabilir ama her anime yok bu yüzden bilemiyorum. Anime izlemeye ilk kez başlasam önermezdim ama gene de. Ayrıca anime4k ayarlaması çok kolay ve topaz gibi render almana da gerek yok. Uğraşacak bir şey yok yani.
Hocam, bilmediğimden soruyorum. Anime4k doygunluk, kontrast ayarı falan da yapıyor mu, yoksa sadece daha mı keskin yapıyor?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir renk değişikliği yapmıyor. Yaptığı tek şey upscale. Keskinleştiriyor, netleştiriyor, bazı kısımları onarıyor.

O zaman anizium daha iyi kalıyor renkleri varsayılan olarak bile çok iyi ama isterseniz Player'dan doygunluk, kontrast filan artırıp kısabiliyorsunuz.
 
O zaman anizium daha iyi kalıyor renkleri varsayılan olarak bile çok iyi ama isterseniz Player'dan doygunluk, kontrast filan artırıp kısabiliyorsunuz.
Cevap yazmıştım ama yollamayı unutmuşum yazayım bari belki başkaları da yapmak ister. Ben mpv-lazy kullanıyorum. İçerisinde hazır ayarlarla geliyor oradan renk ayarlarını otomatik olarak ayarlama ayarı var. Bir de Anime4k ayarladım. İçerisinden çıkan Anime4k ayarını pek beğenmiyorum o yüzden orjinal önerilen ayarlarla daha çok seviyorum. Ayrıca istersen kendin renkleri falan da ayarlayabiliyorsun. MPV üzerinden.

Tabii herkesin kendi zevki xd
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı