67 bin TL'ye i7 14700K - RTX 4070 sistem alınır mı?

Sahibinden linkini diyorsanız oda çok kötü 0 şekilde daha iyisini toplarız size.

Fotoğraf olarak attığım. Bir de internetten alamazdım. İtopya Vatan MediaMarkt falan vardı bende İtopya'dan aldım.

Dosya Ekleri

• 64439FCA-7D81-4C56-800B-8AF7DFDADCBA.jpeg
    64439FCA-7D81-4C56-800B-8AF7DFDADCBA.jpeg
    434,1 KB · Görüntüleme: 20
80000 TL monitör dahil. Monitörsüz 75k.
Sistem kötü değil ama fiyatı çok kötü maalesef.
Aynı paraya 4080s'li sistemlerin kralı alınabiliyor hem toplama hem hazır sistem ile.

Sistem kötü değil ama fiyatı çok kötü maalesef.
Aynı paraya 4080S'li sistemlerin kralı alınabiliyor hem toplama hem hazır sistem ile.

Nasıl alınıyor hocam? 4080 Super 50k zaten. Link atarsanız sevinirim. Dediğim gibi sadece İtopya'dan ve İşlemci kesin bu model. Bir de webe göre değil mağaza stoklarınada bakmak gerekiyormuş.

@Burkil06 misal bu sistemi az önce başka bir arkadaşa toplamıştım bir iki parçadan kısarak rahatlıkla 80k bandında toplanabiliyor bu tarz üst segment sistemler.

Total 95k civarı tutuyor.
Kusura bakmayın beyaz sistem toplama imiş birazdan düzeltirim.

Nasıl alınıyor hocam? 4080 Super 50k zaten. Link atarsanız sevinirim. Dediğim gibi sadece İtopya'dan ve İşlemci kesin bu model. Bir de webe göre değil mağaza stoklarınada bakmak gerekiyormuş.
Daha toplamadıysanız yardımcı olalım.

@Burkil06 misal bu sistemi az önce başka bir arkadaşa toplamıştım bir iki parçadan kısarak rahatlıkla 80k bandında toplanabiliyor bu tarz üst segment sistemler.

Daha toplamadıysanız yardımcı olalım.

İşlemci kesin ve tek bir yerden olması gerek. Ayrıca monitör dahil değil. Ayrıca istesem zaten 4070 Ti Super alabilirdim. Ama anakart değişmesin diye MSI aldım.

İşlemci kesin ve tek bir yerden olması gerek. Ayrıca monitör dahil değil. Ayrıca istesem zaten 4070 Ti Super alabilirdim. Ama anakart değişmesin diye MSI aldım.

Tüm parçaların tek bir yerden alınması zorunlu mu?

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı