yarışmacımız yaşar
Decapat
Daha fazla
Merhaba önceden altyapım 50Mbps desteklediği için 50Mbps'lik bir tarifeye üye olmuştum. Birkaç sene geçti ve şimdi taşındığım yerde altyapı 67Mbps destekliyor. Benim üye olduğum zamandan bu yana da 50Mbps'lik paketi kaldırmışlar sadece 35Mbps ve 100Mbps paketleri mevcut. Ben eski müşteri olduğum için 50Mbps ile devam ediyorum ama 100Mbps'lik tarifeyle aynı fiyata.
Hat taşıma işlemleri için gelen yetkiliye "madem aynı fiyat o zaman 100Mbps'ye geçsem daha iyi olmaz mı?" dedim. Yetkili bana 50Mbps ile devam etmemi, 100Mbps'ye geçersem kopma sorunları yaşayacağımı söyledi.
Gerçekten böyle bir durum var mı? Yeni üyeler 50Mbps kullanamadığına altyapısı 67Mbps olan herkes 35Mbps mi kullanıyor?
Hat taşıma işlemleri için gelen yetkiliye "madem aynı fiyat o zaman 100Mbps'ye geçsem daha iyi olmaz mı?" dedim. Yetkili bana 50Mbps ile devam etmemi, 100Mbps'ye geçersem kopma sorunları yaşayacağımı söyledi.
Gerçekten böyle bir durum var mı? Yeni üyeler 50Mbps kullanamadığına altyapısı 67Mbps olan herkes 35Mbps mi kullanıyor?
Son düzenleyen: Moderatör: