67 TL Steam bakiyem var. Oyun önerebilir misiniz?

313152

Hectopat
Selam, Steam'de 67 TL bakiyem var ve bunu güzel bir ya da birden fazla oyun alarak harcamak istiyorum. Önerebileceğiniz oyunları söyleyebilir misiniz ?
Steam hesabım: Steam Community :: soendx :: Games

Lütfen oyun önerirken steam hesabımda olmadığına özen gösteriniz :) Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hoşuma giden 3 oyun belki siz de beğenirsiniz.

İndirimsiz oyun kesinlikle almamanı öneririm. Epey oyunun varmış. Neyse şu anda Dying Light Enchanted Edition 29.70 TL'ye inmiş. Sendede yok kesinlikle öneririm. Rocket League var, 15.50 TL. Blackwake var 3.70 TL. Dead Cells var 32 TL olmuş. O çok inmemiş. Neyse şu anda gözüme çarpanlar bunlar.

Hoşuma giden 3 oyun belki siz de beğenirsiniz.

The Stanley Parable ve Undertale'i istek listeme ekledim. İndirimde alacağım teşekkür ederim.

Seriyi bitirdim :) Teşekkürler ederim.

Bu tarza alternatif elimde Cities Skylines var. Yine de teşekkür ederim :) Belki torrent indirip denedikten sonra beğenirsem alabilirim.

İndirimsiz oyun kesinlikle almamanı öneririm. Epey oyunun varmış. Neyse şu anda Dying Light Enchanted Edition 29.70 TL'ye inmiş. Sendede yok kesinlikle öneririm. Rocket League var, 15.50 TL. Blackwake var 3.70 TL. Dead Cells var 32 TL olmuş. O çok inmemiş. Neyse şu anda gözüme çarpanlar bunlar.

Dying Light'ı satın aldım. Teşekkür ederim :)

Darkest Dungeon'i indirime girince alabilirsin.

Sıra tabanlı oyunlara pek ilgim yok :) Teşekkür ederim.

Dying Light'ı satın aldım. Teşekkür ederim :)

Vakit ayırıp cevap yazan herkese teşekkürler <3

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı