6700 TL Monitör dahil hazır sistem

Hocam 8 GB olarak yaptım şu an 5500 tuttu buna uygun bir monitör önerebilme şansımız var mı?

Hocam cidden güzel bir sistem önermişsiniz zaten 8 GB bana her türlü yeter fazla gereksinimli oyunlar oynamıyorum.

Hocam yazdığınız oyunlar için 8 GB yeter ama ileride GTA Online, CoD Warzone oynamak isterseniz 8 GB RAM yetmez. Artık her oyun bilgisayarında minimum 16 GB RAM olmalı. Yine de 8 GB ile alırsınız, ileride başka oyun oynamak isterseniz bir 8 GB daha alır 16 yaparsınız. Tek 8 GB RAM yerine 2 tane 8 GB RAM alırsanız bellekleriniz çift kanalda çalışır ve performansı gözle görüşür derecede arttırır.

Hocam 8 GB olarak yaptım şu an 5500 tuttu buna uygun bir monitör önerebilme şansımız var mı?

Hocam monitörden pek anlamam maalesef. Bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır. Dilerseniz ayrı bir konu açabilirsiniz.

GTA eskiden oynardım artık sarmıyor CoD gibi oyunları da sevmem bana CS:GO Valorant Minecraft daha güzel geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…