6700 TL Monitör dahil hazır sistem

Şimdiden hayırlı olsun. Bu sistemi özelleştirerek alabilirsiniz. Anakartı BIOSTAR B450MH 3200MHz, işlemciyi AMD Ryzen 5 1600 AF, bellekleri ise Crucial Ballistix 2x8 3200 MHz yapabilirsiniz. 5980 TL'ye geliyor 720 TL kalıyor. 720 TL'ye monitör alınmaz. Ya bütçeyi 500 TL civarı arttırmalısınız ya da şimdilik 8 GB RAM ile alıp sonradan 8 GB daha eklemelisiniz.

Hocam 8 GB olarak yaptım şu an 5500 tuttu buna uygun bir monitör önerebilme şansımız var mı?

Hocam cidden güzel bir sistem önermişsiniz zaten 8 GB bana her türlü yeter fazla gereksinimli oyunlar oynamıyorum.

Hocam yazdığınız oyunlar için 8 GB yeter ama ileride GTA Online, CoD Warzone oynamak isterseniz 8 GB RAM yetmez. Artık her oyun bilgisayarında minimum 16 GB RAM olmalı. Yine de 8 GB ile alırsınız, ileride başka oyun oynamak isterseniz bir 8 GB daha alır 16 yaparsınız. Tek 8 GB RAM yerine 2 tane 8 GB RAM alırsanız bellekleriniz çift kanalda çalışır ve performansı gözle görüşür derecede arttırır.

Hocam 8 GB olarak yaptım şu an 5500 tuttu buna uygun bir monitör önerebilme şansımız var mı?

Hocam monitörden pek anlamam maalesef. Bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır. Dilerseniz ayrı bir konu açabilirsiniz.

Hocam yazdığınız oyunlar için 8 GB yeter ama ileride GTA Online, CoD Warzone oynamak isterseniz 8 GB RAM yetmez. Artık her oyun bilgisayarında minimum 16 GB RAM olmalı. Yine de 8 GB ile alırsınız, ileride başka oyun oynamak isterseniz bir 8 GB daha alır 16 yaparsınız. Tek 8 GB RAM yerine 2 tane 8 GB RAM alırsanız bellekleriniz çift kanalda çalışır ve performansı gözle görüşür derecede arttırır.

GTA eskiden oynardım artık sarmıyor CoD gibi oyunları da sevmem bana CS:GO Valorant Minecraft daha güzel geliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı