6700 TL monitör ve klavye dahil sistem önerisi

Lynburk

Centipat
6700TL bütçem var kasa, monitör ve klavye dahil sistem toplamak istiyorum. Sadece oyun oynamayacağım kodlamayla da uğraşıyorum sanal bilgisayar falan kuruyorum önerilerinizi bekliyorum. Bir de sanal bilgisayara macOS kurmak istiyorum yanlış bilmiyorsam sadece Intel işlemcileri destekliyormuş. Sitede AMD işlemciler için ISO dosyası var ama sorunsuz çalışır mı? İşlemci konusunda AMD'den yanayım da. Bu arada harddiske gerek yok kendi diskim var sadece 240 - 250 GB SSD olursa yeterli olur benim için.

pc1.png

Kasa: Pc Toplama Sihirbazı
Monitör: HP 5ZU98AA 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Freesync Oyuncu Fiyatı
Klavye: Rampage Rapıdo Plus Semi Mechanical Sese Duyarlı Rainbow Işıklı Makrolu Gaming Klavye | Trendyol

Bu daha iyi olmaz mı? Mouse istememiştim. Ayrıca İntel'in stok soğutucusu bence yeterli olmaz.
Toplam 6622 TL yapıyor. Gerçi gönlüm AMD işlemciden yana ama ios Swift programlama için yanlış bilmiyorsam sanal bilgisayardan macOS kurmam gerekiyor desteğide intel işlemcilere veriyolar mecburen tercihimi intel işlemciden yana yapmam lazım :(

Ya da monitörü 75Hz mi alsam kalan parayıda ekran kartına gömerim 1660S alırım ?

Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar aynı fiyat aralığında daha iyisi toplanır mı?

Son düzenleme:
Kasa: Pc Toplama Sihirbazı
Monitör: HP 5ZU98AA 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Freesync Oyuncu Fiyatı
Klavye: Rampage Rapıdo Plus Semi Mechanical Sese Duyarlı Rainbow Işıklı Makrolu Gaming Klavye | Trendyol

Bu daha iyi olmaz mı? Mouse istememiştim. Ayrıca Intel'in stok soğutucusu bence yeterli olmaz.
Toplam 6622 TL yapıyor. Gerçi gönlüm AMD işlemciden yana ama iOS Swift programlama için yanlış bilmiyorsam sanal bilgisayardan macOS kurmam gerekiyor desteğide Intel işlemcilere verıyorlar mecburen tercihimi Intel işlemciden yana yapmam lazım :(

Ya da monitörü 75Hz mi alsam kalan parayı da ekran kartına gömerim 1660S alırım?

Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar aynı fiyat aralığında daha iyisi toplanır mı?

RAM boyutunu 16 GB yapmanızı tavsiye ederim günümüz oyunlarında 11-12 GB RAM kullanımını görmek mümkün.
EDİT: 2 adet olduğunu sonradan gördüm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı