Arkadaşlar, RX 6700 XT ekran kartı 550W PSU ile uyumlu olur mu? Acaba ileride PSU yükseltsem sıkıntı çıkar mı? 750W falan eklesem sorun çıkar mı yani?
Sorunuz ise ayrıca enteresan. 550W için soruyorsunuz ama 750W sorun çıkarır mı diyorsunuz? 1000W seçeneği var mı?
O zaman ciddi bir anlatım sorunu var.Sanırım soruyu iki senaryo için de ayrı ayrı sormuş. İlerde 750W taksam da yeterli olur mu anlamında.
kral farklı forumda gördüm adam ilerde yükseltemessin gibisinden birşey söylemiş o yüzden sordumSorunuz ise ayrıca enteresan. 550W için soruyorsunuz ama 750W sorun çıkarır mı diyorsunuz? 1000W seçeneği var mı?
ne işe yarıycak bu8-pin güç girişlerini tek değil çift kablodan yapman yeterli. Taş çatlasa 250W güç çeker 6700XT ama ani sıçramalar ile o 500W'ı bulabilir, OC yapıyorsan tek kablodan bağlarsan reset yeme olasılığın var.
Bak ustaca çizim yeteneklerimi kullanarak sana nasıl kartı bağlayacağını göstereyim:
Eki Görüntüle 1773328
Evet çizim yeteneklerim mükemmel buralarda harcanıyorum, farkındayım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.