knyd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 2.147 Çözümler 4 Yer Soul Society 23 Haziran 2022 #21 Süleyman Yusuf dedi: Neden DX12'i denemediğinizi anlayamadım. Bir zararı yok, ayarı seçip oyunu kapatıp açmanıza bakıyor. Genişletmek için tıkla... Hepsini tek tek deniyordum hocam şuan DX12 açık önümde. Süleyman Yusuf dedi: Neden DX12'i denemediğinizi anlayamadım. Bir zararı yok, ayarı seçip oyunu kapatıp açmanıza bakıyor. Yüksek FPS'den kastım en düşük ayarlarda ortalama 200 gibi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videolara baktım hocam ama bunu nasıl başarmışlar hiçbir fikrim yok acaba benim 3600 1600 mü? Son düzenleme: 23 Haziran 2022
Süleyman Yusuf dedi: Neden DX12'i denemediğinizi anlayamadım. Bir zararı yok, ayarı seçip oyunu kapatıp açmanıza bakıyor. Genişletmek için tıkla... Hepsini tek tek deniyordum hocam şuan DX12 açık önümde. Süleyman Yusuf dedi: Neden DX12'i denemediğinizi anlayamadım. Bir zararı yok, ayarı seçip oyunu kapatıp açmanıza bakıyor. Yüksek FPS'den kastım en düşük ayarlarda ortalama 200 gibi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videolara baktım hocam ama bunu nasıl başarmışlar hiçbir fikrim yok acaba benim 3600 1600 mü?
F Fatih Y Hectopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 672 Çözümler 2 24 Haziran 2022 #22 Hocam istediğin kadar uğraş o işlemci ile darboğaz kaçınılmaz olacaktır.
knyd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 2.147 Çözümler 4 Yer Soul Society 24 Haziran 2022 #23 Fatih Y dedi: Hocam istediğin kadar uğraş o işlemci ile darboğaz kaçınılmaz olacaktır. Genişletmek için tıkla... E tamam hocam ben darboğazı yok etmeye çalışmıyorum zaten farkındaysanız bahsettiğim oyunlar işlemci tabanlı oyunlar. Sadece en minimal hale getirmeye çalışıyorum darboğazı.
Fatih Y dedi: Hocam istediğin kadar uğraş o işlemci ile darboğaz kaçınılmaz olacaktır. Genişletmek için tıkla... E tamam hocam ben darboğazı yok etmeye çalışmıyorum zaten farkındaysanız bahsettiğim oyunlar işlemci tabanlı oyunlar. Sadece en minimal hale getirmeye çalışıyorum darboğazı.