6700 XT vs 6750 XT

AMD kartlarda yazılım sorunları hala var mı? Oyunlarda stabil olmamasından şikayetçi kullanıcılar görüyorum. Kasma/fps drop vs. oluyormuş amd kartlarda.
Sanırım hala var ama çok az, 6000 serisinde kendilerini çok geliştirdiler. Kartlarda da sorun varsa amd ile alakalı olmuyor bu genelde. Model ile alakalı oluyor sorun, örneğin X markasının C serisi ürün sorunlu oluyor gibi. Alıp sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz bence. Kartlar çıkalı 2 sene olacak, belki olmuştur bile o yüzden dediğim gibi sorunlu seriler de çoktan düzeltilmiştir zaten.

6750xt kullanıyorum 1-2 defa çökme sorunu yaşadım ama sorun benden kaynaklıydı temiz kurulum yapmadım,2070 superim vardı onu ve tuf b450 pro anakartımı satıp 6750xt ve idarelik b450m mk ya geçtim driverları kaldırıp kullanıyorum şuanlık ama can sıkıyor çökmeler... anakartı değiştirip format atacağım diye şuan atmıyorum uğraşmamak için ama böyle sıkıntılar oluyor :)

6750xt kullanıyorum 1-2 defa çökme sorunu yaşadım ama sorun benden kaynaklıydı temiz kurulum yapmadım,2070 superim vardı onu ve tuf b450 pro anakartımı satıp 6750xt ve idarelik b450m mk ya geçtim driverları kaldırıp kullanıyorum şuanlık ama can sıkıyor çökmeler... anakartı değiştirip format atacağım diye şuan atmıyorum uğraşmamak için ama böyle sıkıntılar oluyor :)
Sorunlarınız düzeldi mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı