6700HQ GTX 960M sistem oyunlar için yeterli mi?

Netheex

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar şimdiden bu soruya tıklayıp ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Son zamanlarda artık bilgisayarımın birçok oyunda performans düşüşü yaşadığını fark ediyorum. Bildiğim çoğu FPS arttırma yöntemlerini vs. Eskiden olduğu gibi hep denerim ama şimdi hiç eskisi gibi hissettirmiyor.

Sistem özelliklerini aşağıya yazdım. Herhangi bir yöntem ile performansı arttırılabilir mi veya artık günümüz koşullarında yetersiz mi kalıyor?

ASUS N551VW​

Intel i7-6700HQ 2.60 GHz

NVIDIA GeForce GTX 960M

8 GB DDR4 RAM

Samsung SSD 850 EVO 250GB

1 TB hard disk

Merak ettiğiniz başka bir donanım varsa hemen yazarım şimdilik önemli olanlar bunlardı.

Dosya Ekleri

• resim_2023-01-28_002709.png
    resim_2023-01-28_002709.png
    369,4 KB · Görüntüleme: 32
Önceden FPS düşüşü yokken sonradan oluşan FPS düşüşlerinin bana göre söylüyorum %100 sorunu güncellemeler. Ekran kartı driverinda tutunda BIOS'a, Windows'tan tutunda aklınıza ne geliyorsa yapılan güncellemeler sistemi kısıtlıyor. 2-3 yıl önceki GTX 850 m ASUS 550j laptopta yaşadım aynı sorunu BIOS Windows ekran kartı driverini güncelledim ve 30 FPS düşmüştü. Bazı arkadaşlar fan boylar tepki gösterebilir bu dediğime ama sonuçta bize sistem satan firmalar ticari işletmeler hayır kurumları değil tek dertleri mecburen para. Eski sistemler iyice bitsinki yenilerini alsın insanlar. Bu benim deneyimimdi paylaşmak istedim. Yapabilirsen Win 8.1 kurup ekran kartı driverini manuel olarak eski yıllarınkini yükle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı