6700XT 12 GB vs 3070 Ti 8 GB

Gelecekte o kadar rahat olmayacağını biliyoruz en azından 1 sene sonrası. 6700 XT 2K için alt sınırda bir kart buna yüksek ayarları dahil ediyorum. Orta ayarların görüntü kalitesi ise oyundan oyuna değişiyor.

UE5 gibi motorlarla yapılan oyunlar geldiğinde 2K yüksek ayar 60 FPS bir opsiyon olmaktan çıkacaktır.
Performans farkı çok yok fakat fiyat farkı çok fazla o yüzden dedim ben.

6800 sistem beklersem indirimler biticek vardı bitane ozamanda bütçe yoktu beklesemmi bunlarımı alsam kararsızda kalıyorum
Dolar kuruna entegre olduğu için ne kadar erken alırsanız o kadar iyi bence.

Bilemiyorum illa her şey ultra olacak optimize oynamam ben diye takıntınız varsa bekleyip daha üst model de alabilirsiniz. Şöyle bir örnek vereyim dediğimi daha iyi anlarsınız. Çok kısa gösteriyor fakat kanaldaki diğer videolara göz atarsanız anlarsınız ne dediğimi. Ben şuan full grafikte 100 fps alabildiğim ve arada drop aldığım oyunları bunun gibi kanallar ile optimize ederek 120 130 fps daha akıcı oynuyorum. Fark görmek için o farkı özellikle arıyor olmanız lazım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı