Black Friday oyun önerisi

Shadow of the Colossus çakması Praey for the Gods önereyim.

Gizlilik temalı olarak sana kesinlikle Hitman oyunlarını öneririm. Hitman Absolution özellikle seride en çok beğendiğim oyun olmuştur. Ayrıca Türkçe dil desteği de mevcut. Çok kaliteli bir yapım.
Hitman Absolution'ı da bitirmiştim. Gerçekten sağlam oyundu. Hikâyesi falan da gayet yerindeydi. Daha sonradan Hitman WOA Deluxe Edition aldım da Türkçe yama bulamadığım için pek anlaşılır gelmiyor.

Shadow of the Colossus çakması Praey for the Gods önereyim.
Yeni duyuyorum da konusu ilgi çekici duruyor. Bunu da değerlendireceğim. Teşekkür ederim hocam.

Hitman Absolution'ı da bitirmiştim. Gerçekten sağlam oyundu. Hikâyesi falan da gayet yerindeydi. Daha sonradan Hitman woa Deluxe Edition aldım da Türkçe yama bulamadığım için pek anlaşılır gelmiyor.

Yeni duyuyorum da konusu ilgi çekici duruyor. Bunu da değerlendireceğim. Teşekkür ederim hocam.

Bende Hitman 1 ve 2'yi oynadım fakat ingilizçe olduğu için pek anlayamadım ve absolution kadar sarmadı. Bir de oynamadıysan tavsiye edebileceğim bir oyun daha var. Tom Clancy Splinter Cell: Blacklist. Bu da sağlam oyundur. Türkçe değil ama yamalar mevcut.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı