RX 6700XT almayı düşünüyorum fakat kart ile ilgili çok şikayet gördüm. WattMan problemi varmış fakat başlıklar 2023 yılından kalma, bu yıl hala sorunu devam edenler var mı?
İsim ve profil fotoğrafı birçok şeyi anlatıyor.AMD demek problem demek hocam 2 3 k fazla verip NVIDIA alıp kafa rahat olmak varken AMD'ye girilmez.
Sizin gibilerden tavsiye almamak lazım aslında.AMD demek problem demek hocam 2 3 k fazla verip NVIDIA alıp kafa rahat olmak varken AMD'ye girilmez.
Yorum ve nickname uyumu süper bu arada,AMD demek problem demek hocam 2 3 k fazla verip NVIDIA alıp kafa rahat olmak varken AMD'ye girilmez.
Yaklaşık 2 senedir 6750 XT kullanıyorum sadece 1 kez WattMan yedim o da sanırım oyundan dolayı idi.RX 6700XT almayı düşünüyorum fakat kart ile ilgili çok şikayet gördüm. WattMan problemi varmış fakat başlıklar 2023 yılından kalma, bu yıl hala sorunu devam edenler var mı?
İsim ve profil fotoğrafı birçok şeyi anlatıyor.
Söylediğim yanlış ise yanlış deyin, daha önce AMD kart kullandınız mı?Söylediğim yanlış ise yanlış deyin şimdiye kadar bu tarz yazılımsal sorunlar yaşayan bir NVIDIA kart duydunuz mu?
Sizin gibilerden tavsiye almamak lazım aslında.
RX 6700XT almayı düşünüyorum fakat kart ile ilgili çok şikayet gördüm. WattMan problemi varmış fakat başlıklar 2023 yılından kalma, bu yıl hala sorunu devam edenler var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.