6700XT ekran kartlarında WattMan sorunu devam ediyor mu?

Bellek verimliliği denen bir mevzu da var örneğin aynı sistem aynı oyun aynı grafik ayarlarında AMD 7.200 VRAM kullanırken NVIDIA 6100 VRAM kullanıyor. Bunu test eden videolar var istersen bir bak.

3060 ve üste 3K param var.

Oyun FPS olarak daha iyi sonuç alırsın sadece oyun içinse al sonra da WattMan'ye çöp olsun.

Usta sen biraz şu WattMan olayını abartıyorsun gibi bence o iş biraz eskide kaldı gibi yeni kartlarda o sorun gözükmüyor gibi.

3060 ve üste 3K param var.

Hocam şu an sizinle aynı süreci yaşıyor olabiliriz bende ekran kartımı güncelleyeceğim bütçem çok fazla olmasına rağmen 5000 serisini de beklemek istiyorum o yüzden ikinci el 3080'lere yöneldim idare etsiin diye. 12bin TL'ye bulunabiliyor ama daha net karar vermedim. 2 hafta sonra kartımı alıcıya teslim edeceğim benim de kart bulmam lazım.

WattMan'ın sebebinin umarım ekran kartı olmadığının ve WattMan'ın ekran kartının sistemde bir sorun olduğu zaman acaba sorun bende mi diye ekran kartının kendini resetlemesi olduğunu öğrendiğin zaman tekrar muhatap olabilirsin Benin'le sürücü kısmında oluşan sorunların ise siteye gidip onaylanmamış son sürücüyü kurduklarında ve eski sürüye geçmeyi bilmeyen kullanıcılar tarafından alındığını anlaman ve aynı ülkemizdeki insanların siyasi düşünceleri kısmındaki tek taraflı ve sarsılmaz bir fikir içerisinde bulundukları düşünce yapısından kurtulman dileği ile iyi Sosyaller.

Kaça sattın acaba kartını.

Ya da arkadaş gibi üzerine biraz daha koyup 3080 de alabilirsiniz

Ekran kartı sorunun kendinde olduğunu zannedip kendini kapatıyor dediğinizde bu ekran kartının yanlış alarm verdiğini savunmuyor musunuz şimdi siz. Hadi diyelim güvenlik amaçlı bir sistem kurulmuş eyvallah AMD helal olsun iyi teknoloji kartımıza bir şey olmasının önüne geçmiş diyebiliriz. Hocam o FSR'ın DLSS karşısında ki zayıf görüntüsü ne olacak?

Tamam reis sen AMD'nin NVIDIA'dan iyi olduğunu söylüyorsan öyledir eminim ki neyse ben DLSS3 ile 4K Ultra da 120FPS oyun oynamaya gidiyorum size AMD ile başarılar.

RX 6700XT almayı düşünüyorum fakat kart ile ilgili çok şikayet gördüm. WattMan problemi varmış fakat başlıklar 2023 yılından kalma, bu yıl hala sorunu devam edenler var mı?
Güç kaynağınız kaç watt hocam.

Tamam reis sen AMD'nin NVIDIA'dan iyi olduğunu söylüyorsan öyledir eminim ki neyse ben DLSS3 ile 4K Ultra da 120FPS oyun oynamaya gidiyorum size AMD ile başarılar.

Biraz para vermen gerekecek o dediğin için paran varsa zaten git en iyisini al sorun yok orada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…