- Makaleler
- 1
Dedi ve 1030UNA sarlarak uyumaya gitti güldürüyor bu tipler yanlış bilgi ve ısrarcı kişilik.
Aynen kanka GT 1030.
Dedi ve 1030UNA sarlarak uyumaya gitti güldürüyor bu tipler yanlış bilgi ve ısrarcı kişilik.
2K monitör kullandığım için sağlam bir kart istiyorum hocam.
ne kullanıyorsun çok merak ettim.Aynen kanka GT 1030.
6800XT nimet o zaman.
Ne kullanıyorsun çok merak ettim.
hararet yok ortada yıllardır mercedes vs bmw oalyı sonuçlandı mı hayır. bu da o mevzu burada asıl olay bütçe amd sorunlu felan değil bu kafadan çıkılmalı kullanıcılar sorunlu 3060 ıma alıcı çıkması durumunda asus rog 6700-6750xt alıp rahatıma bakacağım. kartların ikiside çok güzel.RTX 2060 vardı bundan önce bugün 4070 aldım VRAM olayından dolayı 16 GB 4060 Ti almak da istiyordum ama 4070'e karar kıldım. Ayrıca o mesajı temsilen yazdım hocam bu kadar hararetli olmaya gerek yok.
Hararet yok ortada yıllardır Mercedes vs BMW oalyı sonuçlandı mı hayır. Bu da o mevzu burada asıl olay bütçe AMD sorunlu falan değil bu kafadan çıkılmalı kullanıcılar sorunlu 3060 ıma alıcı çıkması durumunda ASUS ROG 6700-6750XT alıp rahatıma bakacağım. Kartların ikisi de çok güzel.
Zaten bende oyun olarak başarılı olduklarını dile getirdim sadece yazılım ve mesela render gücü olarak NVIDIA daha iyi onu demeye çalışıyorum.
Hararet yok ortada yıllardır Mercedes vs BMW oalyı sonuçlandı mı hayır. Bu da o mevzu burada asıl olay bütçe AMD sorunlu falan değil bu kafadan çıkılmalı kullanıcılar sorunlu 3060 ıma alıcı çıkması durumunda ASUS ROG 6700-6750XT alıp rahatıma bakacağım. Kartların ikisi de çok güzel.
Render para gerektirir parası olan adam NVIDIA alır. Farklılık burada zaten oyun için nasıl Intel değil AMD öneriliyor aynı hesap. Render alacak adam Intel ve NVIDIA alır AMD render alamaz mı alır ancak NVIDIA kadar başarılı değil o konuda.
Konu ne zamandan beri AMD mi NVIDIA mı tartışmasına döndü?Tamam reis sen AMD'nin NVIDIA'dan iyi olduğunu söylüyorsan öyledir eminim ki neyse ben DLSS3 ile 4K Ultra da 120FPS oyun oynamaya gidiyorum size AMD ile başarılar.
Oyun kısmında da NVIDIA'nın yazılımı daha iyi bence DLSS3 FSR'ye göre çok daha iyi bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.