6700XT için işlemci önerisi

racii

Hectopat
Daha fazla  
Anakartım B550M-K ve işlemciyi 1080p oyunculuk ve yayıncılık için alıyorum şu anki işlemcim 5500 yetersiz kalıyor sizce işlemci olarak ne geliştirebilirim?
Geliştirdikten sonra soğutucu almam gerekiyor ise onu da belirtirseniz sevinirim.
Bir de mesela 5600 aldım diyelim soğutucuyla beraber gelip gelmediğini bilmiyorum ama 5500'ün stok soğutucusu yeterli olur mu?
Şu an aklıma 5600 var soğutucuya para vermek istemiyorum çünkü klavye de almam gerekiyor ama yayıncılık+espor için mecbur diyorsanız yapacak bir şey yok o zaman klavyeyi erteleyeceğim mecburen.
Bütçe normalde 5K falan ama 5600 olur diyorsanız onu tercih edebilirim.
Fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartım B550M-K ve işlemciyi 1080p oyunculuk ve yayıncılık için alıyorum şu anki işlemcim 5500 yetersiz kalıyor sizce işlemci olarak ne geliştirebilirim?
Geliştirdikten sonra soğutucu almam gerekiyor ise onu da belirtirseniz sevinirim.
Bir de mesela 5600 aldım diyelim soğutucuyla beraber gelip gelmediğini bilmiyorum ama 5500'ün stok soğutucusu yeterli olur mu?
Şu an aklıma 5600 var soğutucuya para vermek istemiyorum çünkü klavye de almam gerekiyor ama yayıncılık+espor için mecbur diyorsanız yapacak bir şey yok o zaman klavyeyi erteleyeceğim mecburen.
Bütçe normalde 5K falan ama 5600 olur diyorsanız onu tercih edebilirim.
Fikirlerinizi bekliyorum.
5600 alın ama stok soğutucu yetmez.

5500 ile ayni sogutucu geliyor ve pek de yeterli degil sizin icin 5600 yeterli bence alinabilir.

Bunlardan biriyle alabilirsiniz yeterlidir.

5500'den 5600'e geçişte çok fark yaşamayacaksınız. O yüzden tavsiye etmem. 1000 liralık bir geçişe değmez diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı