6700XT- R5 5600 sisteme hangi anakart alınır?

Nabıyon başkan oldu olacaktı 10k´lık anakart önerseydin. Hiçbiri tercih edilmemeli.

Nabıyon başkan oldu olacaktı 10k´lık anakart önerseydin. Hiçbiri tercih edilmemeli.
İşlemci ryzen 5 5600 anakart asus b450m ekran kartı asus geforce rtx 4060 dual dlss 3 hangi kasam rampage vigilant 650w kasa snowman m200 soğutucu olurmu sence

Başkan gözünü seveyim adam anlamaz gider 6K anakarta para verir boş yere.

Başkan virgülleri koyarak yazarsan anlayacağım. :)

Son önerdiğim ASUS anakart sildim içlerinde en ucuzu olan MSI B550-A Pro alabilir.

İşlemci ryzen 5 5600 anakart asus b450m ekran kartı asus geforce rtx 4060 dual dlss 3 hangi kasam rampage vigilant 650w kasa snowman m200 soğutucu olurmu sence
Benim işlemcim, ryzen 5 5600 anakartım, asus b450m ekran kartım,asus dual geforce rtx 4060 dlss3 kasam,rampage vigilant 650w snowman m200 soğutucu olurmu demek istemiştim kusura bakma

Başkan gözünü seveyim adam anlamaz gider 6K anakarta para verir boş yere.

Başkan virgülleri koyarak yazarsan anlayacağım. :)
Ya da hangi soğutucuyu almalıyım

Benim işlemcim, Ryzen 5 5600 anakartım, ASUS B450M ekran kartım, ASUS Dual GeForce RTX 4060 DLSS3 kasam, Rampage vigilant 650W Snowman M200 soğutucu olur mu demek istemiştim kusura bakma

Önemli değil dostum ne kusuru, sisteminde bir tek problem var o da kasan Rampage, Rampage alma, Vento al, MSI al, güç kaynağın MSI falan olsun ona dikkat et, eğer kasan ile birlikte geliyor ise güç kaynağın şu kasa markalarını al, MSI, Vento, DeepCool, Corsair.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı