Tmm olur soğutucuÖnemli değil dostum ne kusuru, sisteminde bir tek problem var o da kasan Rampage, Rampage alma, Vento al, MSI al, güç kaynağın MSI falan olsun ona dikkat et, eğer kasan ile birlikte geliyor ise güç kaynağın şu kasa markalarını al, MSI, Vento, DeepCool, Corsair.
Ya da hangi soğutucuyu almalıyım
Hangi soğutucu almalıyım bütçe sıkıntı değilBu Snowman soğutucusu hakkında pek bir fikrim yok ama aşırı ucuz pek iyi değil gibi.
Hangi soğutucu almalıyım bütçe sıkıntı değil
Tamam dostum teşekkür ederim kasayı değiştiricemBence Thermalright Phantom Spirit 120SE tercih etmelisin. Çok rahat yeter ve ileride AM5 işlemcilerini bile soğutabilir, ben R5 7600 ile kullanıyorum oyunlarda ortalama 60-65 derece. Hafiften tuzlu bir fiyat ama mükemmeldir! (Kasanızı değiştirmeyi unutmayın) !
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr 
Knk birde threalmake kasa hakkında bir bilgin varmı diğerlerine baktığımda power supply hakkında bir bilgi verilmemiş bunda var diyorBence Thermalright Phantom Spirit 120SE tercih etmelisin. Çok rahat yeter ve ileride AM5 işlemcilerini bile soğutabilir, ben R5 7600 ile kullanıyorum oyunlarda ortalama 60-65 derece. Hafiften tuzlu bir fiyat ama mükemmeldir! (Kasanızı değiştirmeyi unutmayın) !
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr 
Kanka bir de threalmake kasa hakkında bir bilgin var mı diğerlerine baktığımda Power Supply hakkında bir bilgi verilmemiş bunda var diyor
Bir dk atıyorumKasa linki atar mısın?
Bir dk atıyorum
Knk kusura bakma bir oda baskını yedimdeBir dk atıyorum
Thermaltake S200 TG 550W 80+ USB 3.0 ARGB ATX Mid Tower Kasa | ITOPYA
Thermaltake S200 TG 550W 80+ USB 3.0 ARGB ATX Mid Tower Kasa En iyi fiyat seçenekleri ile CA-3X2-55M1WE-00 ITOPYA'dawww.itopya.com 
Bir dk atıyorum
Thermaltake S200 TG 550W 80+ USB 3.0 ARGB ATX Mid Tower Kasa | ITOPYA
Thermaltake S200 TG 550W 80+ USB 3.0 ARGB ATX Mid Tower Kasa En iyi fiyat seçenekleri ile CA-3X2-55M1WE-00 ITOPYA'dawww.itopya.com 
TeşekkürlerBaşkan sen direkt satın alacağın sistemin linkini at oradan bakalım değişim yapılıyorsa hangi kasayı yükseltebileceğimize.
Ama kasada bir problem yok alabilirsin.
Knk mouseum,steelseries rival 3 kulaklığım,gampower raijin klavyem,gamepower overlord bunlardan herhangi birini değiştirmeye gerek varmı babam diyorki değiştirmişken ne eksik varsa değiştirelim diyor da seni de kaçtır rahatsız ediyorumBaşkan sen direkt satın alacağın sistemin linkini at oradan bakalım değişim yapılıyorsa hangi kasayı yükseltebileceğimize.
Ama kasada bir problem yok alabilirsin.
Mouse ta steelseries rival 3 ile razer deatheader essential arasında kaldım steelseries e karar vermiştimTeşekkürler
Knk mouseum,steelseries rival 3 kulaklığım,gampower raijin klavyem,gamepower overlord bunlardan herhangi birini değiştirmeye gerek varmı babam diyorki değiştirmişken ne eksik varsa değiştirelim diyor da seni de kaçtır rahatsız ediyorum
Kanka farem, SteelSeries Rival 3 kulaklığım, gampower Raijin klavyem, ganepower overlord bunlardan herhangi birini değiştirmeye gerek var mı babam diyor ki değiştirmişken ne eksik varsa değiştirelim diyor da seni de kaçtır rahatsız ediyorum