6700XT- R5 5600 sisteme hangi anakart alınır?

Önemli değil dostum ne kusuru, sisteminde bir tek problem var o da kasan Rampage, Rampage alma, Vento al, MSI al, güç kaynağın MSI falan olsun ona dikkat et, eğer kasan ile birlikte geliyor ise güç kaynağın şu kasa markalarını al, MSI, Vento, DeepCool, Corsair.
Tmm olur soğutucu

Hangi soğutucu almalıyım bütçe sıkıntı değil

Bence Thermalright Phantom Spirit 120SE tercih etmelisin. Çok rahat yeter ve ileride AM5 işlemcilerini bile soğutabilir, ben R5 7600 ile kullanıyorum oyunlarda ortalama 60-65 derece. Hafiften tuzlu bir fiyat ama mükemmeldir! (Kasanızı değiştirmeyi unutmayın) !

Bence Thermalright Phantom Spirit 120SE tercih etmelisin. Çok rahat yeter ve ileride AM5 işlemcilerini bile soğutabilir, ben R5 7600 ile kullanıyorum oyunlarda ortalama 60-65 derece. Hafiften tuzlu bir fiyat ama mükemmeldir! (Kasanızı değiştirmeyi unutmayın) !

Tamam dostum teşekkür ederim kasayı değiştiricem

Knk birde threalmake kasa hakkında bir bilgin varmı diğerlerine baktığımda power supply hakkında bir bilgi verilmemiş bunda var diyor

Kasa linki atar mısın?
Bir dk atıyorum

Bir dk atıyorum

Bir dk atıyorum

Knk kusura bakma bir oda baskını yedimde

Başkan sen direkt satın alacağın sistemin linkini at oradan bakalım değişim yapılıyorsa hangi kasayı yükseltebileceğimize.
Ama kasada bir problem yok alabilirsin.
Teşekkürler

Başkan sen direkt satın alacağın sistemin linkini at oradan bakalım değişim yapılıyorsa hangi kasayı yükseltebileceğimize.
Ama kasada bir problem yok alabilirsin.
Knk mouseum,steelseries rival 3 kulaklığım,gampower raijin klavyem,gamepower overlord bunlardan herhangi birini değiştirmeye gerek varmı babam diyorki değiştirmişken ne eksik varsa değiştirelim diyor da seni de kaçtır rahatsız ediyorum

Teşekkürler

Knk mouseum,steelseries rival 3 kulaklığım,gampower raijin klavyem,gamepower overlord bunlardan herhangi birini değiştirmeye gerek varmı babam diyorki değiştirmişken ne eksik varsa değiştirelim diyor da seni de kaçtır rahatsız ediyorum
Mouse ta steelseries rival 3 ile razer deatheader essential arasında kaldım steelseries e karar vermiştim

Son düzenleme:
Kanka farem, SteelSeries Rival 3 kulaklığım, gampower Raijin klavyem, ganepower overlord bunlardan herhangi birini değiştirmeye gerek var mı babam diyor ki değiştirmişken ne eksik varsa değiştirelim diyor da seni de kaçtır rahatsız ediyorum

Bunlar kişisel tercihler, yani sen karar vermelisin ama kulaklık olarak HyperX markası öneririm HyperX Cloud 3 kablolu veya Wireless modelini alabilirsin çok daha iyi ses kasabilirsin.

İstersen diye buraya Mouse´de bırakıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı