6700XT Sapphire Nitro+ Hotspot ile GPU sıcaklığı arasında 20 derece olması normal mi?

Sapphire Nitro+ 6700XT kullanıyorum. Kartı az önce temizledim, temizlemeden önce hotspot ile normal GPU sıcaklığı arasında 15 derece civarı fark vardı, kart 60 dereceyken hotspot ortalama 75'lerde geziyordu. Temizledikten sonra ekran kartı sıcaklığı 60-65 derecelerdeyken hotspot sıcaklığı 80-85 derecelerde gezdiğini fark ettim. Aralarında ortalama 20 derece fark oluyor. Bu kadar fark olması normal mi? @Tolga Samet @deadfellow

Son düzenleme:
Sapphire Nitro+ 6700XT kullanıyorum. Kartı az önce temizledim, temizlemeden önce hotspot ile normal GPU sıcaklığı arasında 15 derece civarı fark vardı, kart 60 dereceyken hotspot ortalama 75'lerde geziyordu. Temizledikten sonra ekran kartı sıcaklığı 60-65 derecelerdeyken hotspot sıcaklığı 80-85 derecelerde gezdiğini fark ettim. Aralarında ortalama 20 derece fark oluyor. Bu kadar fark olması normal mi?

Normal.

Yani kabul edilebilir seviyede, macun temizliginden sonra tam oturtamamıs olabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı