6700XT Sapphire Nitro+ vs XFX SWFT

huseyinkirci10

Hectopat
Yer
istanbul çatalca
Daha fazla  
Merhaba.

2.el 6700XT alacağım.

Bu 2 model arasında 500TL bir fark var Nitro+ daha pahalı.

Nitro+'ın performansı nasıldır?

Görüntüsü diğerine nazaran daha çok hoşuma gitti.

Hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatları ne kadar? SWFT modeli giriş seviyesi bir model, Nitro+ ise soğutma açısından çok daha başarılıdır.
Fiyatlara bağlı olarak 500TL daha verip Nitro+ alabilirsin, daha serin ve sessiz çalışır. Tabii kasana sığdığından emin olarak al.

Kasama sığıyor hocam onda sıkıntı yok MSI sekira 100R var. XFX 8250TL Nitro+ 8750TL.

Merhaba.

2.el 6700XT alacağım.

Bu 2 model arasında 500TL bir fark var Nitro+ daha pahalı.

Nitro+'ın performansı nasıldır?

Görüntüsü diğerine nazaran daha çok hoşuma gitti.

Hangisini almalıyım?
Sapphire Nitro+ 6700 XT kullanıyorum. Soğutma performansı başarılı XFX hakkında pek bilgim yok o yüzden tam kıyas yapamam. Bence aradaki 500 TL ye değer.

Sapphire Nitro+ 6700 XT kullanıyorum. Soğutma performansı başarılı XFX hakkında pek bilgim yok o yüzden tam kıyas yapamam. Bence aradaki 500 TL'ye değer.

Teşekkürler hocam

Sapphire Nitro+ 6700 XT kullanıyorum. Soğutma performansı başarılı XFX hakkında pek bilgim yok o yüzden tam kıyas yapamam. Bence aradaki 500 TL'ye değer.

Satıyorsan senden alayım hocam

2K monitöre geçeceğim için model yükseltmeyi düşünüyorum aslında ama bu kadar erken satmayı planlamamıştım

Bende 2K monitör aldığım için bunu alıyorum hocam. Aktif 6650XT var. 6800 XT istiyordum fakat bütçe buna yetiyor şu an için. Gerçekten satmak isterseniz ve İstanbul'da iseniz alabilirim

Bende 2K monitör aldığım için bunu alıyorum hocam. Aktif 6650XT var. 6800 XT istiyordum fakat bütçe buna yetiyor şu an için. Gerçekten satmak isterseniz ve İstanbul'da iseniz alabilirim

Ankara'dayım, zaten şu an satsam yeni ekran kartına ayracak bütçem yok. Yine de teklifiniz için teşekkürler. Yaza doğru satarım gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…