6700XT Sapphire Nitro+ vs XFX SWFT

huseyinkirci10

Hectopat
Yer
istanbul çatalca
Daha fazla  
Merhaba.

2.el 6700XT alacağım.

Bu 2 model arasında 500TL bir fark var Nitro+ daha pahalı.

Nitro+'ın performansı nasıldır?

Görüntüsü diğerine nazaran daha çok hoşuma gitti.

Hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatları ne kadar? SWFT modeli giriş seviyesi bir model, Nitro+ ise soğutma açısından çok daha başarılıdır.
Fiyatlara bağlı olarak 500TL daha verip Nitro+ alabilirsin, daha serin ve sessiz çalışır. Tabii kasana sığdığından emin olarak al.

Fiyatları ne kadar? SWFT modeli giriş seviyesi bir model, Nitro+ ise soğutma açısından çok daha başarılıdır.
Fiyatlara bağlı olarak 500TL daha verip Nitro+ alabilirsin, daha serin ve sessiz çalışır. Tabii kasana sığdığından emin olarak al.

Kasama sığıyor hocam onda sıkıntı yok MSI sekira 100R var. XFX 8250TL Nitro+ 8750TL.

Merhaba.

2.el 6700XT alacağım.

Bu 2 model arasında 500TL bir fark var Nitro+ daha pahalı.

Nitro+'ın performansı nasıldır?

Görüntüsü diğerine nazaran daha çok hoşuma gitti.

Hangisini almalıyım?
Sapphire Nitro+ 6700 XT kullanıyorum. Soğutma performansı başarılı XFX hakkında pek bilgim yok o yüzden tam kıyas yapamam. Bence aradaki 500 TL ye değer.

Sapphire Nitro+ 6700 XT kullanıyorum. Soğutma performansı başarılı XFX hakkında pek bilgim yok o yüzden tam kıyas yapamam. Bence aradaki 500 TL'ye değer.

Teşekkürler hocam

Sapphire Nitro+ 6700 XT kullanıyorum. Soğutma performansı başarılı XFX hakkında pek bilgim yok o yüzden tam kıyas yapamam. Bence aradaki 500 TL'ye değer.

Satıyorsan senden alayım hocam :D

2K monitöre geçeceğim için model yükseltmeyi düşünüyorum aslında ama bu kadar erken satmayı planlamamıştım 😅

Bende 2K monitör aldığım için bunu alıyorum hocam. Aktif 6650XT var. 6800 XT istiyordum fakat bütçe buna yetiyor şu an için. Gerçekten satmak isterseniz ve İstanbul'da iseniz alabilirim :)

Bende 2K monitör aldığım için bunu alıyorum hocam. Aktif 6650XT var. 6800 XT istiyordum fakat bütçe buna yetiyor şu an için. Gerçekten satmak isterseniz ve İstanbul'da iseniz alabilirim :)

Ankara'dayım, zaten şu an satsam yeni ekran kartına ayracak bütçem yok. Yine de teklifiniz için teşekkürler. Yaza doğru satarım gibi duruyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı