6700XT sistem düşük performans veriyor

turklokumu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Sistemi yeni satın aldım. İyi bir sistem olduğunu düşünmekteyim. Fakat istediğim FPS'yi alamıyorum. PUBG'de en düşük ayarlarda - 80 civarı, Ultra ayarlarda da 70 civarı FPS alıyorum. FPS farkının çok olması gerekmez mi? FurMark testine soktum. Sonuçlardan pek anlamadığım için onu da buraya bırakıyorum. Testler 10dk yapıldı. Anti-aliasing 8X ve anti-aliasing off için. Yardımcı olursanız sevinirim.

Sistem:
Anakart: ASUS TUF Gaming B450 PLUS-ıı
İşlemci: 5600X.
Ekran kartı: 6700XT.
RAM: HyperX 16 GB(8x2) 3600MHz.

Dosya Ekleri

• furmark_8xMSAA.jpg
    furmark_8xMSAA.jpg
    278,9 KB · Görüntüleme: 64
  • 8x.png
    8x.png
    21,4 KB · Görüntüleme: 59
  • furmark_AIOFF.jpg
    furmark_AIOFF.jpg
    285 KB · Görüntüleme: 58
  • Adsız.png
    Adsız.png
    23,8 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunu çözdün mü hocam? Aynı kartı kullanıyorum ve ben de düşük aldığımı düşünüyorum ama bu kadar değil. PUBG'de 2K'de 90 FPS alıyorum ortalama. 1080p'de 150 FPS ortalama. FurMark'ta 170 FPS 0X MSAA ile. Ama internette adamlar PUBG'de 2K'de 110 FPS alıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunu çözdün mü hocam? Aynı kartı kullanıyorum ve ben de düşük aldığımı düşünüyorum ama bu kadar değil. PUBG'de 2K'de 90 FPS alıyorum ortalama. 1080p'de 150 FPS ortalama. FurMark'ta 170 FPS 0X MSAA ile. Ama internette adamlar PUBG'de 2K'de 110 FPS alıyor.
Overclocklu ise kartın ayarları son seviyeye getirebilirsin. Fakat değilse overcloksuz mHz ayarlarına internet üzerinden bakarak ona göre ayarlarsan daha iyi olacaktır.
Overclocksuz olup max ayarı seçtiğinde sorunla karşılaşabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı