6700XT undervolt değerleri ne olmalı?

Daha fazla  
AC Valhalla oynuyorum, şu an 2K Ultrada. Ama oyuna girdiğim gibi 75 derece oluyor, 1 2 saat oynasam 80, 85, 90 olacak gibi hissediyorum. AMD'nin otomatik düşük voltaj seçeneği de pek işe yaramadı. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden ki çok garip. Grafiğin altındaki ok ile açılan yerden açıp el ile yazıyorsunuz değil mi? İsterseniz eve geçince detaylı bakıp voltaj ayarlarını ve fan ayarlarını söyleyebilirim sizin için.

Bir de tam modeli markası nedir kartınızın?

Neden ki çok garip. Grafiğin altındaki ok ile açılan yerden açıp el ile yazıyorsunuz değil mi? İsterseniz eve geçince detaylı bakıp voltaj ayarlarını ve fan ayarlarını söyleyebilirim sizin için.

Bir de tam modeli markası nedir kartınızın?

Sapphire Pulse. Teşekkürler. AMD'den ayarları yapınca 78 MSI'dan yapınca 67 oluyor çok garip geldi. Oto voltaj da çalışmıyor, fanları kapattıgı için 80'e doğru çıkıyor oyunlarda.

Tamam ben ayarların ekran görüntüsünü atıcam eve geçince bir de öyle denersiniz bakalım değişiklik olacak mı voltajlarla oynayınca.

Tamam ben ayarların ekran görüntüsünü atacağım eve geçince bir de öyle denersiniz bakalım değişiklik olacak mı voltajlarla oynayınca.

Tamamdır teşekkürler. MSI Afterburner'da fan hızını 44 yapınca 62-70 arası değişiyor sıcaklıklar mutluyum şu an ama fan sesini çok açmadan oynamak daha iyi olurdu. Gerçi tam dibindeyim kasanın sesi çok hafif olmasına rağmen duyuyorum.

İşaretlediğim voltaj değerini fulle sen. GPU değeri yazan yerde devre dışı yazar onu aç bir daha seçenek çıkacak onu da aç sol üst taraf gelsin. Fan ayarlarını kafana göre ayarlayabilirsin sıcaklıklara göre.

1668705659944.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı