Malesef nvidia defterini kapattım hocam. "Nvidia is Capitalism" olduğu kanaatine vardım. İstediği kadar sorunsuz olsun şu an paramı 8gb vram bir nvidiaya vermeyeceğim. Fiyat farkı açılmadığı müddetçe bir hafta içinde powercolor fighter 7700xt(17bin), fiyat farkı uçarsa dünya çapında kullanılan powercolor Red devil 6700xt(14bin) tercih edeceğim. Eski nesil olması umurumda değil Artık herhangi bir şey de umurumda değil bu olay çok fazla enerjimi ve zamanımı aldığından bir tanesini alıp yola devam edeceğim. Fakat dediğim gibi nvidia'nın bu çakallıkları kendisinden soğuttu. Ben orta segment sıradan bir oyuncuyum. Yüksek fiyat bantlarına çıkmak istemiyorum kazıklanmakta istemiyorum. Tekelci firmalara da para yedirmek istemiyorum. Bir arkadaş yazmıştı 3 tane hayali evren düşün ve hangisinde mutlu olacaksan onu al diye. Bu saatten sonra AMD kabulümdür ne çıkarsa bahtıma.
Bu konuda çok fazla düşünce paylaşımı oldu. Herkese teker teker teşekkür ediyorum. Bu konuyu okuyan arkadaşlara da güzel fikirler sağlayacaktır diye düşünüyorum.
Not: Hayatta daha önemli şeyler var hangisine içiniz siniyorsa, hayal edin ve parasına göre mutlu olacağınızı düşündüğünüz şeyi alın arkadaşlar.
Konu benim için kapandı ama okuyan arkadaşlar yorumlarını yazabilirler tabiki. Herkese iyi forumlar.