6750 XT sistemin fiyatı normal mi?


İşlemciyi yazmamışsın ama monitör dahil olduğu için bir şey demiyorum.

RTX 3060 ile aynı fiyattaydı RX 6750 XT ikisi de 3 fandı. RTX'e para vercegime RX aldım.

Yanlış yaptın işte.
 
Buna patladım işte . Yaşanmışlıklar koktu burası.

Hocam yazılımcıyım toplam 28 tane sistemim var ve 7900XT ve 6800XT sağlam çıktı 5 tane AMD kartı kullanmışlığım var burada kartını öv sen.
 
Hocam yazılımcıyım toplam 28 tane sistemim var ve 7900XT ve 6800XT sağlam çıktı 5 tane AMD kartı kullanmışlığım var burada kartını öv sen.

Ufak at da civcivler yesin. Yazılım için 28 tane sistem yetmez en az 32 tane gerekli.
 
ama şimdi o kart da ROG ile aynı değildir hocam. Mantıken.
Burada bizim için temelde önemli olan esas, GPU'dur. GPU aynı olduğu sürece A markası, B markası, C markası; A markası soğutma I, A markası soğutma II, A markası soğutma III performans açısından pek fark etmez. Aralarında soğutma sistemi farkı vardır ve buna bağlı olarak da bildiğim kadarıyla clock speed farklı olabiliyor. Yine, O.C'lu modeller de olabiliyor. Tabii ekran kartının iyi soğutulması da önemli bir şey ama çok yüksek sıcaklığa ulaşmadığı sürece kabul edilebilir. Ayrıca bunu kasaya ek fan takarak falan da bildiğim kadarıyla sağlayabiliriz.

Sonuç olarak, monitöre ne kadar verdiniz bilmiyorum ama oyun açısından düşünürsek bence daha iyi bir ekran kartı alinabilirdi. Keşke almadan önce bu forumda konu acsaydiniz yardımcı olurlardı size. Usenmezseniz ve imkanınız varsa iade edin derim. İade etmeyeceksiniz de güle güle kullanın.
 
İade edin çok pahalı. Keşke almadan önce sorsaydınız.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…