6750 XT vs RTX 3070 / 3070 Ti

2K'da kullanacaginiz icin uzun omurlu olmasini istiyorsaniz 6750XT, 2-3 seneye degistiririm zaten diyorsaniz o zaman 3070 Ti.

Yazılımdan carttan curttan pek anlamıyorum hocam kafa yormak da istemiyorum o yüzden NVIDIA daha seçilebilir geliyor bana.

Linkini atabilir misiniz?
ULTIMA-3070 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500 GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR i5 seçeneği de var 1300 fazlasına

OC gibi şeyler yapılıyor o kartlara sanırım benim bir fikrim tecrübem yok bu konularda.

Kartin sogutmasi yeterliyse elle O.C. yapilabilir elbette ama bu konuda iki tarafin da birbirine ustunlugu yok. O.C. olayi NVIDIA - AMD farkindan cok sectiginiz kartin ne kadar iyi sogutmasi olduguna bagli.

Kartin sogutmasi yeterliyse elle O.C. Yapilabilir elbette ama bu konuda iki tarafin da birbirine ustunlugu yok. O.C. Olayi NVIDIA - AMD farkindan cok sectiginiz kartin ne kadar iyi sogutmasi olduguna bagli.

Hocam ben aldıktan sonra herhangi bir işlem yapmak istemiyorum pcde/ekran kartında (yazılımsal işletimsel)bu durumda AMD ekran kartını da alabilirsin bir farkı yok diyebiliyor musun?

Hocam ben aldıktan sonra herhangi bir işlem yapmak istemiyorum pcde/ekran kartında (yazılımsal işletimsel)bu durumda AMD ekran kartını da alabilirsin bir farkı yok diyebiliyor musun?

Tek yapman gereken kartin guncel Radeon yazilimlarini yuklemek. Bunu NVIDIA tarafinda da yapman lazim zaten. Guncel surucu yayinlandikca birkac gun bekleyip karti guncelleyebilirsin. Bazi suruculer hataya yol acabiliyor o yuzden bir sorun var mi yok mu anlamak icin birkac gun beklemen daha iyi olur.

Tek yapman gereken kartin guncel Radeon yazilimlarini yuklemek. Bunu NVIDIA tarafinda da yapman lazim zaten. Guncel sürücü yayinlandikca birkac gun bekleyip karti guncelleyebilirsin. Bazi suruculer hataya yol acabiliyor o yuzden bir sorun var mi yok mu anlamak icin birkac gun beklemen daha iyi olur.

3070 ile 6750XT arasında kaldım. 5seneyi aşkın sistemi de elleme düşüncem yok hangisini önerirsin. FPS videolarından gördüğüm pek farkları yok ama 3070 burun ucuyla önde gibi.

3070 ile 6750XT arasında kaldım. 5seneyi aşkın sistemi de elemme düşüncem yok hangisini önerirsin. FPS videolarından gördüğüm pek farkları yok ama 3070 burun ucuyla önde gibi.

FPS tarafi degisken. Kas gucu olarak 6750XT daha onde ama oyuna ozel optimizasyonlar sebebiyle NVIDIA'da bazi oyunlarda one gecebilir. 5 sene ellemeyi dusunmuyorsaniz 6750XT yonelmenizi oneririm zira 12GB VRAM uzun vadede sizi rahatlatir. 8GB VRAM 2K icin su an bile bazi kotu sinyaller veriyor maalesef.

FPS tarafi degisken. Kas gucu olarak 6750XT daha onde ama oyuna ozel optimizasyonlar sebebiyle NVIDIA'da bazi oyunlarda One gecebilir. 5 sene ellemeyi dusunmuyorsaniz 6750XT yonelmenizi oneririm zira 12 GB VRAM uzun vadede sizi rahatlatir. 8 GB VRAM 2K icin su an bile bazi kotu sinyaller veriyor maalesef.

İşlemci olarak ne önerirsin.
5600/ X / i512400F.
Render gibi işlerim yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı