678 Metre Mesafeye Hipernet Bağlanır mı ?

frknkls29

Hectopat
Daha fazla  
Gümüşhane'de yaşıyorum. Ttnete gittim demin, internet çekdirmek istiyorum falan, adam açık ev adresimi istedi verdim. Türk Telekom ile evim arasında 678 metre varmış. Adam desteklemiyebilir dedi. Fiber değil hipermetmiş bı 24mbps hızda. Adam desteklemeyebilir dedi olurda desteklemesse napacam arkadaşlar? Bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alacağınız ADSL'mi ADSL2'mi yoksa VDSL'mi? Fiber hattı varsa fiber alın yoksa ADSL İşine bulaşmayın eğer ki maddi bütçeniz var ise Uydu İnternetler var cidden performanslı fakat biraz pahalı onlardan alın derim.

Fiberoptik ağ yok. Telekom binasından evime 678 metre sinyal ile gelecek heralde ? Nasıl olcak kafam karışdı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimsenin satın alıp kullanmayacağı, yakında batacak olan bir firma. Fiyatlara bakmadınız herhalde...

678 metrede hız düşer. 24 Mbps alamazsın belki ama en azından 8 Mbps alabilmen gerek.
Doğrudur. Fakat TTnet sorun yaratır gibime geliyor. Çünkü 24 Mbps internet parası alacaklar.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı