Yayın var ise 3600 daha iyi evet. Ama bir rehbere bakmanızı öneriyorum. 3600 fiyatları çok arttı.Neden önermiyorsunuz? Geçenlerde konu açtığımda yayın ve oyun için kullanacağımı söyledim pek çok kişi 3600 tavsiye etti ve ben de satın aldım.
Teşekkür ediyorum tavsiye için. Yaptığınız karşılaştırmayı okudum, oldukca detaylı ve güzel olmuş elinize sağlık.Yayın var ise 3600 daha iyi evet. Ama bir rehbere bakmanızı öneriyorum. 3600 fiyatları çok arttı.
Hazır sistem olduğu için mecburi. Keşke seçebilse mükemmel bir hal alır, i5 10400F ile. Fakat bu haliyle bile 7200 TL ile alınabilecek en iyi sistem.Yayın var ise 3600 daha iyi evet. Ama bir rehbere bakmanızı öneriyorum. 3600 fiyatları çok arttı.
3600X ve RX 5600 XT kullanan birisiyimHazır sistem olduğu için mecburi. Keşke seçebilse mükemmel bir hal alır, i5 10400F ile. Fakat bu haliyle bile 7200 TL ile alınabilecek en iyi sistem.
RX 5600 XT ile ilgili sorun yaşadın mı? Forumda oldukça fazla insan 5600 XT ve 5700 XT ile sorun yaşamışlar siyah ekran, fazla ısınma gibi? Ben yeni satın aldım sistemi korkmuyor değilim.3600X ve RX 5600 XT kullanan birisiyim. Ve yazdığım1660S'li sistemi öneriyorum.
Biraz şans işine dönmüş denebilir. Bende satın aldım, kullanıyorum. Sorunum yok lakin sorunsuz kullanan kadar sorunlu kullanan da var. RX 5600 XT modeli RX 5700 XT kadar kötü durumda değil. Sorunlu olma ihtimali daha düşük 5700' e göre. Kızgın niye atıyorsun kardeşim. Açıklama yapıyoruz. Kafan mı güzel?RX 5600 XT ile ilgili sorun yaşadın mı? Forumda oldukça fazla insan 5600 XT ve 5700 XT ile sorun yaşamışlar siyah ekran, fazla ısınma gibi? Ben yeni satın aldım sistemi korkmuyor değilim.
Yaşamaz mıyım...RX 5600 XT ile ilgili sorun yaşadın mı? Forumda oldukça fazla insan 5600 XT ve 5700 XT ile sorun yaşamışlar siyah ekran, fazla ısınma gibi? Ben yeni satın aldım sistemi korkmuyor değilim.
5600XT'nin gücünü ayarlayamamış gibiler. 5700 daha sorunsuz.Biraz şans işine dönmüş denebilir. Bende satın aldım, kullanıyorum. Sorunum yok lakin sorunsuz kullanan kadar sorunlu kullanan da var. RX 5600 XT modeli RX 5700 XT kadar kötü durumda değil. Sorunlu olma ihtimali daha düşük 5700' e göre.
Biraz şans işine dönmüş denebilir. Bende satın aldım, kullanıyorum. Sorunum yok lakin sorunsuz kullanan kadar sorunlu kullanan da var. RX 5600 XT modeli RX 5700 XT kadar kötü durumda değil. Sorunlu olma ihtimali daha düşük 5700' e
Oyy üzüldüm, peki şuan ne durumdasın devam ediyor mu sorunlar?Yaşamaz mıyım...
]
RX 5600 XT Görüntü Bozukluğu
Ne desem buna bilemedim 2K'ya alsam bile böyle ne yapayım buna ben. Fotoğrafda çok az çıkmış bende çok daha fazla gözüküyor. Her oyunda böyle iğrenç bir hata. Sen git hayalindeki bilgisayarı al ama bir hata yüzünden oyun oynamaya kork. Cidden delirdim yani en ufak bir bozuklukta oyundan...www.technopat.net AMD RX 5600 XT 20.9.1 sürümüne geçiş yapılmalı mı?
Merhabalar arkadaşlar. Bigisayarımda birkaç sorun var. 20.4.2 (WHQL) driver kullanıyorum 20.8.2 ve birkaç sürüm kullanınca oyunlarda ve screen alırken ekran siyah olup geri geliyordu. Sizce 20.9.1 yapmalı mıyım? Yapan RX 5600 XT kullanıcıları yazarsa sevinirim. Yaşadığım sorunlar...www.technopat.net 5600 XT sistem oyunlardaki görüntü bozuklukları ve pikseller
GTA 5 uzaktaki nesneler piksel hatta yakındakilerde piksel geliyor. Artik foroğraf atamayacağım çünkü o kadar kaliteli bir fotoğraf makinem yok şöyle anlatayım bir nesne bayağı piksel piksel bunlar. Çok küçük pikseller ama inanilmaz göze çarpiyor oyun ayarlarim Full anisotropic filtering 16X'de...www.technopat.net Çözüldü: Boşta %26 VRAM kulalnımı
Boşta VRAM kullanımının %26 olması normal midir?www.technopat.net 5600 XT Oyunlarda PC ekranı gelip gidiyor
PC yeni aldım ve oyunlara girdiğimde sorun yok. Driver güncelleyince oyunlarda gelip gitme oldu sonra Driver silip yerine WHQL Driver yükledim sorun çözüldü derken PC'yi kapattım açtığımda yine aynı sorun vardı. Ekran kartım ASUS TUF 3 RX 5600 XT.www.technopat.net Çözüldü: ASUS TUF 3 RX 5600 XT Driver güncelleyince oyunlar açılıp kapanıyor
Merhaba ASUS TUF 3 RX 5600 XT ekran kartım var. Driver yüklediğim zaman oyunlara girdiğimde ekran gelip gidiyor yardım eder misiniz?www.technopat.net Çözüldü: 5600 XT Driver hatalı çıktı
Merhaba ekran kartı Driver'larım hatalı çıktı oyunlara giremiyorum bile ben nasıl son sürüm yerine en uygun sürümü yükleyeceğim ve nasıl son sürüm olan Driver'ları sileceğim yardım eder misiniz? Ekran kartım: ASUS TUF 3 RX 5600 XT.www.technopat.net
Biraz şans işine dönmüş denebilir. Bende satın aldım, kullanıyorum. Sorunum yok lakin sorunsuz kullanan kadar sorunlu kullanan da var. RX 5600 XT modeli RX 5700 XT kadar kötü durumda değil. Sorunlu olma ihtimali daha düşük 5700'e göre.
Evet garantiye yollayacağım. AA sorunu ve texture flickering yaşıyorum. Oyun oynamıyorum artık bıktım... Umarım garanti bunu çözer.Oyyüzüldüm, peki şu an ne durumdasın devam ediyor mu sorunlar?