6780₺'ye R5 3500 ve RTX 2060 sistem alınır mı?

Yayın var ise 3600 daha iyi evet. Ama bir rehbere bakmanızı öneriyorum. 3600 fiyatları çok arttı.
Teşekkür ediyorum tavsiye için. Yaptığınız karşılaştırmayı okudum, oldukca detaylı ve güzel olmuş elinize sağlık.

3600X ve RX 5600 XT kullanan birisiyim . Ve yazdığım1660S'li sistemi öneriyorum.
RX 5600 XT ile ilgili sorun yaşadın mı? Forumda oldukça fazla insan 5600 XT ve 5700 XT ile sorun yaşamışlar siyah ekran, fazla ısınma gibi? Ben yeni satın aldım sistemi korkmuyor değilim.

RX 5600 XT ile ilgili sorun yaşadın mı? Forumda oldukça fazla insan 5600 XT ve 5700 XT ile sorun yaşamışlar siyah ekran, fazla ısınma gibi? Ben yeni satın aldım sistemi korkmuyor değilim.
Biraz şans işine dönmüş denebilir. Bende satın aldım, kullanıyorum. Sorunum yok lakin sorunsuz kullanan kadar sorunlu kullanan da var. RX 5600 XT modeli RX 5700 XT kadar kötü durumda değil. Sorunlu olma ihtimali daha düşük 5700' e göre. Kızgın niye atıyorsun kardeşim. Açıklama yapıyoruz. Kafan mı güzel?

Yaşamaz mıyım...

]
5600XT'nin gücünü ayarlayamamış gibiler. 5700 daha sorunsuz.

Oyy üzüldüm, peki şuan ne durumdasın devam ediyor mu sorunlar?

Hocam AMD'e. K hiç girmek istemiyorum sıkıntılı tanıdığım kişiler kullanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…