6799 TL PC Hocası sistemi alınır mı?

Hatâyî

Hectopat
Sizce fiyatına göre nasıl sistem? Bu fiyata daha iyisi toplanır mı? Alacağımdan değil fikirlerinizi merak ettim. :)

• İşlemci: AMD Ryzen 3500X
• Anakart: BIOSTAR B450MH
• Ekran Kartı: INNO3D RTX 2060 Super
• RAM: G.Skill Ballistix 16 GB 3200 MHz RGB
• SSD: Crucial MX500 500GB
• Güç Kaynağı: FSP Hydro600 600W 80+ Bronz (%88 Eff.)
• Kasa: DarkAquarius MESH RGB
Burada oyun içi sıcaklık değerleri mevcut:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
1080P’de tam besleyemiyor gibi işlemci, ekran kartı kullanımı %90 altında hep, işlemci %65-90 aralığında. Bütçe en azından biraz daha genişletilip 3600 ile alınmalı. Minecraft’da RTX açınca ekran kartı tam güçte, işlemci %30-40’larda, normal olan seviyelerde yani. Aslında darboğaz yok ama daha iyi bir işlemci lazım bana göre.

1080P’de tam besleyemiyor gibi işlemci, ekran kartı kullanımı %90 altında hep, işlemci %65-90 aralığında. Bütçe en azından biraz daha genişletilip 3600 ile alınmalı. Minecraft’da RTX açınca ekran kartı tam güçte, işlemci %30-40’larda, normal olan seviyelerde yani. Aslında darboğaz yok ama daha iyi bir işlemci lazım bana göre.
2060S için 2K çözünürlük daha iyi olmaz mı?

Biostar, inno3d ile bütçe aşırı şekilde aşağı çekilmiş, inno3d f/p’de biostar göz korkutucu sanki..

Bu sistemde 3600 olarak upgrade edince fiyat birden 7.3k bandına fırlıyor hazır sistemlerin sorunuda bu, 3600X yapıncada 7350 olarak yapmislar. 3600X yapılarak alınabilir o zaman mantıklı. Biostar anakart için biraz araştırmak lazım tabii

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00