%68 klavye arıyorum kablolu kablosuz fark etmez. Bütçem 2500 en fazla 3500-3600e kadar çıkarım önerilerinizi bekliyorum.
68 Tuşlu Mekanik Klavye 68 Tuş Düzeni FN Kısayolu Tam Gölgelenme Önleyici Renkli Arka Aydınlatma Çoklu 10 Aydınlatma Modu Çıkarılabilir Kablo Çift Renkli Enjeksiyon Tuş Başlıkları Dayanıklılık Çoklu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
68 Tuşlu Mekanik Klavye 68 Tuş Düzeni FN Kısayolu Tam Gölgelenme Önleyici Renkli Arka Aydınlatma Çoklu 10 Aydınlatma Modu Çıkarılabilir Kablo Çift Renkli Enjeksiyon Tuş Başlıkları Dayanıklılık Çoklu : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Blueforce Orbiter Rgb Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi Red Switch Q TR : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Blueforce Orbiter Rgb Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi Red Switch Q TR : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Hanzete 68 Tuşlu Mekanik Klavye 68 Tuş Düzeni FN Kısayolu Tam Gölgelenme Önleyici Renkli Arka Işık Çoklu 10 Aydınlatma Modu Çıkarılabilir Kablo Çift Renkli Enjeksiyon Tuş Başlıkları Dayanıklılık Çoklu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Hanzete 68 Tuşlu Mekanik Klavye 68 Tuş Düzeni FN Kısayolu Tam Gölgelenme Önleyici Renkli Arka Işık Çoklu 10 Aydınlatma Modu Çıkarılabilir Kablo Çift Renkli Enjeksiyon Tuş Başlıkları Dayanıklılık Çoklu : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
AK680 Max Wireless.
Hocam bütçeyi görmedin herhalde 2500-3500 arası istemiştim ben.
Hocam link atabilir misiniz bulamadım ben.
Madlions sorunlu model alınmaz.![]()
FGG Madlions MAD60/68 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Hocam madlions arkadaşımda vardı düzgün bir şekilde bakmasına rağmen tuşlar basmamaya başlamış.![]()
FGG Madlions MAD60/68 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Kusura bakmayın hocam. Yeni tavsiyeler.Hocam bütçeyi görmedin herhalde 2500-3500 arası istemiştim ben.
Attığım klavyelelerin ikisi de 3480 TL.Hocam bütçeyi görmedin herhalde 2500-3500 arası istemiştim ben.
Hocam bütçeyi görmedin herhalde 2500-3500 arası istemiştim ben.
Merhaba Ajazz AK680 Max aldım.Kusura bakmayın hocam. Yeni tavsiyeler.
Ajazz ALUX 68 HE Kablolu-8000hz Manyetik Switch Oyun Klavyesi Alümniyum Gövde Yapısı Beyaz - Cortex Switch : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Ajazz ALUX 68 HE Kablolu-8000hz Manyetik Switch Oyun Klavyesi Alümniyum Gövde Yapısı Beyaz - Cortex Switch : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
HyperX Alloy Origins 65 Aqua PBT US Klavye : Amazon.com.tr: Bilgisayar
HyperX Alloy Origins 65 Aqua PBT US Klavye : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Attığım klavyelelerin ikisi de 3480 TL.
Hayırlı olsunMerhaba Ajazz AK680 Max aldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.