- Makaleler
- 1
İşlemci 3600 olmalı. Onun dışında alınabilir.
Yetersiz mi kalır 2600xİşlemci 3600 olmalı. Onun dışında alınabilir.
Windforce modeli sıkıntılı diye biliyorum. Başka bir model ile değiştirmenizi öneririm.1 x AMD Ryzen 5 2600X 3.6GHz 19MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 12nm İşlemci
1 x Sistem Montaj + Driver Kurulumu Hizmeti
1 x GIGABYTE B450M GAMING 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX Anakart
2 x XPG 8GB Gammix D30 Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram
1 x CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB Tempered Glass 550W 80+ USB 3.0 Mid Tower Kasa
1 x GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER WINDFORCE OC 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
1 x TOSHIBA OCZ 500GB RC500 NVMe M.2 SSD (1700MB Okuma / 1600MB Yazma)
Öneri var mı?
Teknoking'in üzerine ekleme yaptığım için değiştirme şansım pek yokWindforce modeli sıkıntılı diye biliyorum. Başka bir model ile değiştirmenizi öneririm.
Anakart gayet iyi. Ancak bütçe varsa MSI B450 Tomahawk MAX veya Gaming Plus MAX öneririm.
SSD nasıldır bilgim yok. Ama bütçe yetiyorsa Adata XPG SX8200 Pro veya SX6000 Pro öneririm.
SSD birazcık kötü. Aynısı bende var alalı 2 ay falan oldu sağlığı %98 görünüyor.Windforce modeli sıkıntılı diye biliyorum. Başka bir model ile değiştirmenizi öneririm.
Anakart gayet iyi. Ancak bütçe varsa MSI B450 Tomahawk MAX veya Gaming Plus MAX öneririm.
SSD nasıldır bilgim yok. Ama bütçe yetiyorsa Adata XPG SX8200 Pro veya SX6000 Pro öneririm.
Sistemi kaç TL'ye topladınız?
SSD sata fiyatına yakın, tanıtan kanallara baktım gayet iyi olduğunu söylüyorlardı. Ekran kartında da pek sıkıntı yaşayan görmedimTeknoking'in üzerine ekleme yaptığım için değiştirme şansım pek yok
Teknoking'in üzerine yaptığımdan onu değiştiremiyorum ama forum 2 ye bölünmüş sanki postlara baktım biraz kimi rezalet diyor kimi arşa çıkarıyor super olduğundanGigabyte kartları biraz ısınan kartlardan. Mümkün ise STRIX veya Gaming Z modelini alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.