Teknoking'in üzerine yaptığımdan onu değiştiremiyorum ama forum 2 ye bölünmüş sanki postlara baktım biraz kimi rezalet diyor kimi arşa çıkarıyor super olduğundan
Gigabyte B450 Gaming X AMD AM4 DDR4 ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Corsair Spec Delta Rgb 550w Güç Kaynağı Temperli Cam Mid Tower Atx Bilgisayar Kasası Vs550 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Ekran kartı olarak aşağıdaki modellere bakabilirsiniz.
Gigabyte GeForce RTX 2060 OC 6G 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
MSI Radeon RX 5600 XT Gaming X 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Asus Radeon RX 5600 XT Rog Strix O6G Gaming 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Asus GeForce RTX 2060 Dual 6G Evo 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Tavsiyem bütçenizi arttırıp Asus RTX 2060 Dual seçmeniz. AMD'ye göre Nvidia daha stabil performans sunuyor.
Bu sistem sizin oluşturduğunuz sisteme oranla daha kaliteli ve performanslı.
Bir de şuan İtopya'da Gigabyte RTX 2060 Super Windforce indirimde. Ancak forumda o model ile sorun yaşayan arkadaşlar olduğu için listeye eklemedim.
sistem toplayacağım bütçem 5000-5500tl civarı fakat parça parça olmayacak çünkü küçük bir yerde yaşıyorum ve bildiğim parça birleştirecek kimse yok ondan dolayı itopya yada incehesaptan almayı düşünüyorum direk sistem önerirseniz sevinirim. Size böyle bir sistem öneririm. Depolama ve performans...
www.technopat.net
İsterseniz alabilirsiniz, son karar sizde tabii ki.