Ama arada geriye düşürecek kadar fazla bir fark yok kanımca. Pek bilgim yok konu hakkında ama. Genel olarak Nvidia daha mantıklı gibi.Hocam oyun performansı olarak 6800XT daha iyi.
Ama arada geriye düşürecek kadar fazla bir fark yok kanımca. Pek bilgim yok konu hakkında ama. Genel olarak Nvidia daha mantıklı gibi.Hocam oyun performansı olarak 6800XT daha iyi.
Ama arada geriye düşürecek kadar fazla bir fark yok kanımca. Pek bilgim yok konu hakkında ama. Genel bakış NVIDIA daha mantıklı gibi.
İkinci el.Hocam sıfır mı alacaksınız yoksa 2. el mi? RX 6800 XT'yi.
RX 6800 XT her halükarda bu kartın 2 üst seviyesi. 4060 Ti seçenler RTX fanboyu.Arkadaşlar merhaba, sizce 6800 XT mi 4060 Ti mi, kas gücü ve RAM olarak 6800XT daha iyi.
Ama DLSS3 işin içine girince, 4060 Ti ile eşit oluyorlar oyun için almayı düşünüyorum onun için aklımda 6800XT var.
Ve arkadaşlar bu ikisi için güzel bir işlemci önerir misiniz?
Eğer gerçekten sadece oyun oynayacaksanız 6800XT alınabilir ama dediğim gibi ben olsam 4060 Ti alırdım.
İkinci el.
Arkadaşlar teşekkür ederim, 6800XT alacağım,
Arkadaşlar 6800XT için en mantıklı F/P işlemci nedir sizce.
@BerkayZ87 @Prime777 hocam müsaitseniz bakar mısınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.