6800 XT vs RTX 3080

AMD kartlarda G-SNYC açılabiliyor diye biliyorum, NVIDIA'da da FreeSNYC açılabiliyor gerçi bu özellik çok ahım şahım iyi değil o yüzden sadece buna bakmayın.
hocam yanlışınız var sanırım AMD'de G-Sync açılmıyor.

6800XT kas gücü olarak daha güçlü olsa da RTX 3080 cephesinde yazılım ile rahatlıkla 6800XT den daha fazla FPS alma durumu bir gerçektir.

Yerinizde olsam acele etmem yeni gelecek kartlara yoğunlaşırım. Az kaldı. :)
Piyasa her an yükselebilir hocam. Dolar yarın 20 TL olabilir. Yeni kartları beklemek istemiyorum.

@nuwwanda
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ek olarak bir Reddit kullanıcısı da şöyle yazmış; "
No no... Nvidia has finally added support for the free and open Vesa Adaptive Sync standard. All Adaptive Sync monitors work with AMD cards.

'GSync Compatible' is their (horribly confusing) name for Adaptive Sync. 'GSync Ultimate' is still with their proprietary module AFAIK."

@nuwwanda
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ek olarak bir Reddit kullanıcısı da şöyle yazmış; "
No no... Nvidia has finally added support for the free and open Vesa Adaptive Sync standard. All Adaptive Sync monitors work with AMD cards.

'GSync Compatible' is their (horribly confusing) name for Adaptive Sync. 'GSync Ultimate' is still with their proprietary module AFAIK."

Benim monitörümde G-Sync desteği var hocam FreeSync yok. Kart AMD olduğu için G-Sync aktifleştirmem mümkün değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı