6800H sistemde Valorant'ta "düşük istemci" hatası

şahin ateş

Femtopat
Daha fazla  
Valorant oynarken sürekli düşük istemci hatası alıyorum. Sebebi nedir? PC ASUS ROG STRIX 6800H 3060 ekran kartina sahip.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pc daga 2 gunluk parayla virus korumasida aldim icinde agir uygulama yok hocam sadece valo ve csgo yuklu bu kadar para verip sikinti yasiyoruz birak iadede almiyolar servise gondercekler ne kadar bekleriz belli degil

Pc daga 2 gunluk parayla virus korumasida aldim icinde agir uygulama yok hocam sadece valo ve csgo yuklu bu kadar para verip sikinti yasiyoruz birak iadede almiyolar servise gondercekler ne kadar bekleriz belli degil
Hocam düşük istemci fps hatası oyundaki fps nin adından da anlaşılacağı üzere düşük olduğunu belirtir. Ekran kartı modelinizi söyler misiniz?

icinde agir uygulama yok
İçinde olup olmamasından ziyade arkaplanda çalışıp çalışmaması daha önemli. Örneğin arkaplanda Google ve açık olan 10 tane sekme varsa zaten olur. Oyuna girerken görev çubuğundaki boş şeyleri kapatmanızı öneririm.

Hocam Ram'iniz 8 GB diye düşünüyorum.

RTX 3060 varmış hocam yazmış zaten.
Görmemişim pardon

Hocam büyük ihtimal arkadaşımızda 8 GB RAM var. Benim bilgisayarımda 8 GB idi bu hatayı alıyordum arada ,16 GB'ye yükseltince geçti.

İçinde olup olmamasından ziyade arka planda çalışıp çalışmaması daha önemli. Örneğin arka planda Google ve açık olan 10 tane sekme varsa zaten olur. Oyuna girerken görev çubuğundaki boş şeyleri kapatmanızı öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı