B
Bulbasaur Ketchum
Ziyaretçi
Arkadaşlar bilgisayarı dizdim görüşlerinizi almak istiyorum artık toplayacağım. Sizce sistem nasıl, ne gibi değişiklikler olabilir? Bütçe en fazla 6900 TL.
Çok teşekkür ederim, maalesef bütçem yok 144 Hz’e, zaten oynayacağım oyunlar CS:GO gibi oyunlar olmadığı için zorlamak da istemiyorum. Yinede saolun.Güzel bir sistem fakat ben olsam biraz daha para biriktirip mümkünse 144hz monitör alırdım farkı hissediyorsunuz.
Teknobiyotikte ucuz olarak gözüken şeylere bi bakın diyim. 8 Gb ram ve kasa demeye bin şahit bir şey var. Palit markasını hiç duymadım bi ara ısınma sorunu diye gözüme ilişmişti, o yüzden teknobiyotikten sistem toplamak istemiyorum. Siz de önermişsiniz ama kendiniz o markaları alır mıydınız?Bilgisayar ve 1 ms 144 hz Monitör linkteki ürünlere göz atmanı öneririm. Senin bütçeyle hem 1660ti ekran kartlı sistem hem de güzel bir monitör alırsın.
Ucuz etin yahnisi yavan olur sözünü atalarımız boşa söylememiş, almışken kaliteli soğutması ve bozulması halinde muhattap bulabileceğim markalar almak istiyorum. Söylediğiniz monitör zaten 500-600 lira daha pahalı, sizin paranız değil diye yok şunu al şunu al bu daha iyi diceksek bu RTX 2080’e kadar gider. Technopat’ın incelemesini izleseydiniz monitör hakkında böyle söylemezdiniz, gidin bi izleyin.Teknobiyotik'teki sistemde sıkıntılı bir marka yok. Palit kaliteli bir markadır, Dual modeli biraz giriş seviyedir ama 1660 Ti için yetersiz geleceğini sanmıyorum. Bence iyi düşünün. Monitör içinse TN panel yerine VA panel bir monitör seçmenizi öneririm, Viewsonic VX2458-c-mhd gibi.
Ben size yardımcı olmak için yazdım, sistemdeki markalara göz atmadan paylaşmadım. Evet top seviye ürünler değil ancak sizin gömdüğünüz gibi kötü markalar değiller. Konu benim alıp almayacağım değil ben size fikir vermek amacıyla bu sistemi attım. Dikkat ettiyseniz alın demedim. Eğer farklı sitelerden parça parça alabiliyorsanız, çok daha iyi bir sistemi benzer paraya toplarsınız. İyi forumlar dilerim.Teknobiyotikte ucuz olarak gözüken şeylere bi bakın diyim. 8 Gb ram ve kasa demeye bin şahit bir şey var. Palit markasını hiç duymadım bi ara ısınma sorunu diye gözüme ilişmişti, o yüzden teknobiyotikten sistem toplamak istemiyorum. Siz de önermişsiniz ama kendiniz o markaları alır mıydınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.